
Onze collega's van EvenementOrganiseren.nl deelden de kennis en kunde van Van der Linde Catering + Evenemetnen. Het lukte hen om tijdens het INSPIRE Festival, met meer dan 500 bezoekers, tot slechts 1 chafing dish bak afval te komen. Robin van der Schuyt deelde zijn kennis, tips en omdenken. Het leverde onderstaande infographic op:
"Het geheim is niet zo groot en deel ik graag met de branche. Logistiek iets anders denken. Omdenken", aldus Robin van der Schuyt van Van der Linde Catering + Evenementen. Dat omdenken vertaalde Van der Schuyt in 7 zeer bruikbare tips:
- 1 buffet van 6 meter lang
- Alles in kleine porties
- Aanvullen vanuit vacuüm gesealede productporties
- Alles gekoeld bewaren
- Alleeen producten die bij restverwerking gebruikt kunnen worden
- Minder keus, meer koud dan warm
- Allergeen-vriendelijk menu
<p style="text-align: center;"><a href="http://www.eventbranche.nl/public/image/no_waste_catering.jpg" target="_blank"></a></p>
