Nieuwe uitvinding voor evenementen meubilair?

09-07-2019 - Geen evenement zonder meubilair. Maar daar ontstaan dan ook meteen de problemen: Waar sla ik de meubels op? Hoe vervoer ik ze? En hoe flexibel is mijn vaste meubellijn eigenlijk? En als ik al meubels heb die ik flexibel in elkaar kan zetten, ziet het er vaak niet uit. Is daar geen oplossing voor?

Een nieuwe en ideale oplossing voor flexibel meubilair op evenementen, meetings, congressen en alle andere soorten evenementen: Modubilo. Met de houten panelen van Modubilo bouw je in no-time tafels, barren en krukken die staan als een huis. Zonder schroeven of gereedschap. Schuif, klik, klaar. Simpel, stevig en elegant. Na gebruik berg je Modubilo eenvoudig en compact op, zodat het weinig ruimte in beslag neemt bij opslag of transport.

'Zo wordt inrichten van je evenement kinderspel', laat Modubilo op haar event website weten. 'Over Modubilo is goed nagedacht. Met de modulaire panelen kun je niet alleen heel veel verrassende combinaties maken. De materiaalkeuze en het slimme remontabele design maken Modubilo ook nog eens circulair, toekomstbestendig en duurzaam. Zo is één plus één altijd meer dan twee. Met slechts acht SmartCarts vervoeren ze meubilair voor tweehonderdvijftig gasten', analyseert de ervaren EventBranche.nl-collega Mark Wichmann na zijn bezoek aan het bedrijf in Rotterdam.

Minimale ruimte, maximaal uitpakken
'Modubilo is Made to Move. In SmartCarts brengen we alle panelen naar je toe. We zetten de meubels in elkaar om ze na afloop te demonteren en weer mee te nemen. Zo heb jij geen omkijken meer naar het meubilair en houd je de handen vrij voor het evenement. De SmartCart is veelzijdig. Eerst gebruiken wij deze kar om meubilair te vervoeren. En daarna gebruik jij ’m als afzetruimte, bar of buffet. Zo snel kun je deze cart omvormen. Is de kar leeg? À la minute creëer je extra mogelijkheden zonder extra faciliteiten in te huren', aldus het team van Modubilo, dat de meubels inclusief vervoer, SmartCarts en het in elkaar zetten verhuurt, maar ook eigen meubels verkoopt.

 

Bron: advertorial

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Arma Verhuur

  Arma is een oer Arnhems bedrijf dat al meer dan dertig jaar bestaat.
 2. Heman Verhuurservice

  Héman Horecaverhuur, het grootste assortiment voor elk evenement.
 3. Party Rent Group

  Inrichtingsconcepten, designmeubilair, catering equipment, event-logistiek
 4. Modubilo

  Meubilair voor evenementen: uniek, praktisch en exclusief. Weinig opslag- en transport-ruimte. Exclusieve...
 5. Maessen Tenten

  Met Maessen Tenten is de oplossing nooit ver weg en zijn de mogelijkheden talrijk.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners