Nieuwe site Traffic Control moet SEO-bom zijn

12-10-2010 - Een complete metamorfose voor de website van Traffic Control. Op vrijdag 1 oktober is de nieuwe website www.trafficcontrol.nl gelanceerd.

De gehele site van Traffic Control heeft een nieuwe hippe look en feel gekregen, met nieuwe toepassingen, mogelijkheden en meer integratie met Social Media. Ook is er veel aandacht geschonken aan de beleving en de conversie mogelijkheden.

'Diensten als Youtube, Flickr, Facebook en LinkedIn zijn nu goed geïntegreerd, zodat een (potentiele) klant op de hoogte wordt via de diverse kanalen van zijn/haar sociale netwerk. Hiermee wordt tegelijkertijd het bereik van het merk Traffic Control sterk vergroot', aldus Traffic Control.

SEO-bom
'De positieve resultaten van de nieuwe site waren meteen merkbaar. Het aantal offerte- en brochure aanvragen was in het eerste weekend maar liefst 35% hoger dan bij de oude site. Mooie resultaten dus voor de nieuwe site. En nu verder uitbouwen. De nieuwe site is heel conversievriendelijk! Op elke pagina in de gehele site wordt de bezoeker namelijk op een positieve manier getriggerd om tot een aankoop of offerte aanvraag over te gaan. Daarnaast is er op het gebied van zoekmachinevriendelijkheid ook een enorme inhaalslag gemakt ten opzichte van de huidige site. Een quote van een bevriende SEO-expert onderstreept dit: ‘Deze site is een regelrechte SEO-Bom!’

1 Reacties

Het lijkt me behoorlijk stug, dan wel onwaarschijnlijk, dat een site direct na de lancering al gaat renderen. Doorgaand duurt een goede SEO herkenning vanuit Google weken, maanden of soms zelfs jaren.

Het is een mooi stuk, maar inhoudelijk niet juist ondersteund.
Thijs @ 13-06-2013 09:48 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...
 2. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.
 3. Markant Outdoorcentrum

  Een Bedrijfsfestival of sportief evenement bij Markant Outdoorcentrum. Kom gegarandeerd met mooie verhalen thuis!
 4. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...
 5. Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event

  Een evenement moet inspireren, verfrissen en verrassen. Geen zorgen, wel applause. We Amplify your event: Wij...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners