Nieuwe+site+Traffic+Control+moet+SEO%2Dbom+zijn
Nieuws

Nieuwe site Traffic Control moet SEO-bom zijn

Een complete metamorfose voor de website van Traffic Control. Op vrijdag 1 oktober is de nieuwe website www.trafficcontrol.nl gelanceerd.

De gehele site van Traffic Control heeft een nieuwe hippe look en feel gekregen, met nieuwe toepassingen, mogelijkheden en meer integratie met Social Media. Ook is er veel aandacht geschonken aan de beleving en de conversie mogelijkheden.

'Diensten als Youtube, Flickr, Facebook en LinkedIn zijn nu goed geïntegreerd, zodat een (potentiele) klant op de hoogte wordt via de diverse kanalen van zijn/haar sociale netwerk. Hiermee wordt tegelijkertijd het bereik van het merk Traffic Control sterk vergroot', aldus Traffic Control.

SEO-bom
'De positieve resultaten van de nieuwe site waren meteen merkbaar. Het aantal offerte- en brochure aanvragen was in het eerste weekend maar liefst 35% hoger dan bij de oude site. Mooie resultaten dus voor de nieuwe site. En nu verder uitbouwen. De nieuwe site is heel conversievriendelijk! Op elke pagina in de gehele site wordt de bezoeker namelijk op een positieve manier getriggerd om tot een aankoop of offerte aanvraag over te gaan. Daarnaast is er op het gebied van zoekmachinevriendelijkheid ook een enorme inhaalslag gemakt ten opzichte van de huidige site. Een quote van een bevriende SEO-expert onderstreept dit: ‘Deze site is een regelrechte SEO-Bom!’

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.