Nieuwe+evenementenlocatie+Fort+5+opent+haar+deuren
Nieuws

Nieuwe evenementenlocatie Fort 5 opent haar deuren

De nieuwe evenementenlocatie Fort 5 in Vijfhuizen, bij Haarlem, opent 1 september haar deuren. Het voormalige restaurant 't Fort zal zich niet alleen als brasserie in de markt zetten, maar ook als evenementenlocatie. "Bedrijven zijn van harte welkom voor een zakenlunch, vergadering, teamdag, congres of bedrijfsfeest."

Melvin de Lange, van Qeet Noord-Holland, de cateraar die de locatie gaat exploiteren: “De afgelopen maand zijn we met ons enthousiaste team ontzettend druk geweest met alle voorbereidingen. De locatie heeft een uitgebreide opfrisbeurt gekregen. We hebben onze nieuwe naam en website vormgegeven. We hebben met veel lokale leveranciers kennisgemaakt en zelfs al veel klanten gesproken en evenementen geboekt. We kunnen niet wachten om vrijdag 1 september onze nieuwe menukaart met al die heerlijke producten uit de buurt met iedereen te delen. Gewoon lekker bij ons in de Brasserie of op het terras, of tijdens een evenement in de gewelven of op de buitenplaats.” 

Over Fort 5
Het Fort bij Vijfhuizen is één van de meest in­spi­re­rende evenementen ­lo­ca­ties gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en Haarlem. Hier worden kunst, erf­goed en na­tuur sa­men­ge­bracht in een unieke ac­com­mo­datie. Het Fort bij Vijfhuizen is in 1996 uit­ge­roepen tot UNESCO We­rel­derf­goed. Het is één van de eerste be­tonnen ge­bouwen in Ne­der­land en maakte deel uit van een groot­schalig 19e-eeuws ver­de­di­gings­plan van de Stel­ling van Amsterdam, maar is nooit vol­ledig voor dit doel ge­bruikt. Het for­t­ei­land heeft vanaf 2005 een kunstbestemming ge­kregen. Dit maakt deze lo­catie tot een bij­zon­dere plek waar beel­dende kunst en mi­li­tair erf­goed bij­een­komen. Vanaf 1 september opent Qeet Noord-Holland de deuren van Fort 5, Brasserie & Evenementen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.