Nieuwe directeur voor SAIL Event Partners: Reineke Boot

21-01-2019 - Reineke Boot is de nieuwe directeur SAIL Event Partners. Zij wordt eindverantwoordelijk voor de algehele productie van de tiende editie van SAIL Amsterdam die in augustus 2020 wordt gehouden. En zal in die rol nauw samenwerken met Arie Jan de Waard (voorzitter Stichting SAIL Amsterdam) en Mitra van Raalten (directeur Stichting SAIL Amsterdam). Reineke Boot volgt in deze functie Erwin van Lambaart op, die momenteel directeur Holland Casino is.

Reineke Boot (42 jr) heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van grote events met een sociale impact. Zo was zij operationeel directeur van de Giro d’ Italia start in Amsterdam in 2010 en Global Head of Partnerships voor Volvo Ocean Race en in die hoedanigheid de initiatiefnemer van het bekroonde duurzaamheidsprogramma rondom schone oceanen. SAIL Event Partners is dan ook verheugd dat Boot haar opgedane ervaring nu wil gaan inzetten voor SAIL Amsterdam. Reineke Boot is deze maand al direct begonnen als directeur SAIL Event Partners.

Reineke Boot: “Dit is voor mij echt de droombaan. SAIL Amsterdam is een uniek event. De historische schepen die naar Amsterdam zullen komen, spreken tot ieders verbeelding. Zij verbinden ons met de wereld. Tonen ons hoe je grenzen verlegt en openen deuren naar andere culturen. Dat geeft SAIL Amsterdam echt toegevoegde waarde. Daarom wil ik graag samenwerken met alle bewoners, alle Amsterdammers, het bedrijfsleven, de Noordzeekanaal Gemeenten, alle betrokken medewerkers en onze duizenden vrijwilligers. Iedereen moet trots kunnen zijn op wat we samen gaan neerzetten tijdens deze 10e editie. Ik vind dit een grote eer en kijk uit naar die samenwerking en ontmoetingen.”

Arie Jan de Waard (voorzitter Stichting SAIL Amsterdam): “De verbindende kracht van Reineke is voelbaar, haar enthousiasme aanstekelijk en haar ervaring is indrukwekkend en passend bij wat SAIL Amsterdam nodig heeft. SAIL Amsterdam brengt dromen tot leven en geeft zo verbeelding en hoop aan ieders toekomst. Reineke is de uitgelezen persoon om aan deze organisatie inspirerend leiding te geven.”

SAIL Amsterdam 2020 wordt gehouden van 12 t/m 16 augustus 2020.


Foto v.l.n.r.: Reineke Boot, Arie Jan de Waard en Mitra van Raalten
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
Kijk de Gouden Giraffe Award Show terug

Livestream van EventProducent.nl

 

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Event Medical Service B.V.

  Event Medical Service (EMS) is gespecialiseerd in het organiseren van medische hulpverlening, brandpreventie en...
 2. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 3. Holland Evenementen Groep

  De Holland Evenementen Groep is een allround evenementenlocatie, gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van...
 4. IJzeren Man Strandpaviljoen

  Strand, kabbelend water, lounge terrassen, prachtige groene omgeving, IJzeren Man Vught is dé perfecte strandlocatie...
 5. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners