Nieuwe+BOE%2Dmediapartner+NEXTLIVE+organiseert+internationaal+kennispaviljoen
Nieuws

Nieuwe BOE-mediapartner NEXTLIVE organiseert internationaal kennispaviljoen

EVENEMENTENBEURS DORTMUND - NEXTLIVE, het Duitse label van EventBranche.nl, is de nieuwe mediapartner van BOE (Best of Events) in Dortmund.

Op de internationale BOE-beurs in de Messe Dortmund host NEXTLIVE op de komende editie een kennispaviljoen met diverse sprekers, barsessies, live uitzendingen en cases. Kennisdelen staat daarbij centraal. De initiatiefnemers van NEXTLIVE, zijn tevens de initiatiefnemers van het Holland Pavillon, dat in 3 jaar tijd uitgroeide tot een oranje hotspot op de internationale BOE-beurs.

‘Na het zeer succesvolle Holland Pavillon op BOE 2019 met 12 sprekers, 24 exposanten uit Nederland en een succesvol netwerkplatform, is het tijd om na 3 jaar Holland Pavillon een volgende verdieping te maken in de samenwerking met BOE en met onze aanwezigheid in de Duitse markt. Daarom hebben we de afgelopen maanden in alle stilte met diverse partners, adviseurs en grote spelers in de Duitse eventwereld gewerkt aan NEXTLIVE. Aan de vooravond van de lancering van dit allesomvattende platform voor opdrachtgevers van events, experiences en live binnen de marcom-mix, zijn we trots om toe te treden tot de officiële mediapartners van dé vakbeurs in Duitsland. Samen met organisator Messe Dortmund hebben we gekozen voor een NEXTLIVE kennispaviljoen om op de strategische samenwerking voort te bouwen’, aldus Sjoerd Weikamp (EventBranche.nl).

Veelbelovend
Ook Marvin Boettcher, projectleider van de BOE kijkt uit naar de verdieping in de samenwerking tussen NEXTLIVE en BOE: ‘De afgelopen jaren hebben de partijen achter NEXTLIVE zichzelf bewezen met het opzetten en uitbouwen van het Holland Pavillon. Dat paviljoen heeft bijgedragen aan ons internationale karakter. Wij zijn zeer tevreden dat we in die succesvolle samenwerking nu tot een mediapartnerschap en kennispaviljoenconcept zijn gekomen. Die uitdaging gaan we samen aan om BOE nog verder uit te bouwen tot een internationaal hoogtepunt in de eventagenda. Wij zien in NEXTLIVE een nieuwe veelbelovende strategische partner voor nu en de toekomst.’


Gratis TICKETS voor Nederlandse eventprofessionals en opdrachtgevers

Als bezoeker aanwezig zijn op de grote Duitse evenementenbeurs? Voor BOE 2020, op 15 en 16 januari 2020 in Dortmund, zijn voor Nederlandse eventprofessionals en opdrachtgevers gratis toegangskaarten beschikbaar.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.