Nieuwe beelden Blue Rhapsody: evenementenschip van de toekomst te water

04-09-2018 - EVENEMENTENSCHIP - De kracht van een evenement op een schip is en was altijd al het onverwachtse, de compactheid, de geslotenheid en het feit dat uw gasten letterlijk te water gaan. Blue Rhapsody voegt daar nog een compleet nieuwe dimensie aan toe: het schip wordt zo overweldigend en is volledig ingericht voor evenementen, dat iedere organisator al met 1-0 voor staat voordat het event begonnen is... Kijk mee naar de tewaterlating: all aboard!!!

Indrukwekkend is een woord dat de redactie van EventBranche.nl niet te pas en te onpas gebruikt, maar hier ontstaat iets dat alleen met dat woord gedekt kan worden. De laatste handelingen op de werf in Servie zijn verricht en ondanks de zeer lage waterstand is het 'karkas' van het schip inmiddels in Nederlandse wateren om daar afgebouwd te worden. Het team van Constant in Beweging heeft weer nieuwe beelden vrijgegeven van de Blue Rhapsody, het evenementenschip dat in het voorjaar van 2019 haar eerste evenementen zal huisvesten.


Interessant weetje Blue Rhapsody

Uit de diverse onderzoeken op het gebied van evenementenlocaties, waaronder het Nederlandse Locatie Onderzoek, blijkt bij vrijwel alle opdrachtgevers een hang naar nieuwe concepten of uberhaupt nieuwe locaties. Daarom is het goed om te weten dat Blue Rhapsody als evenementenschip van de toekomst nu al te bereiken en te reserveren is voor de zakelijke eventmarkt.


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. ss Rotterdam

  ss Rotterdam, The start of new memories!
 2. Constant in Beweging

  Constant in Beweging heeft meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en is de grondlegger van de...
 3. Luchtvaart-Themapark Aviodrome

  Aviodrome is typisch zo’n locatie waar iedere gast vol verwachting naartoe gaat...
 4. Innovatiekracht

  Groen, industrieel en inspirerend. Rotterdams nieuwste congreslocatie...
 5. Flint Theater Evenementen en Congressen

  Beleef de magie van het theater

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners