Nieuw platform Heirloom opent Utrechts mooiste monumenten voor evenementen

24-04-2019 - Vanaf 23 april maken drie historische locaties in het centrum van Utrecht onderdeel uit van een nieuwe, overkoepelende organisatie: Heirloom. Venues of Utrecht Heirloom (de Engelse vertaling van “erfstuk”) zet zich in voor het behoud en verbetering van Utrechts erfgoed door middel van tophoreca.

Onder de nieuwe naam ‘Heirloom Venues of Utrecht’ vallen Paushuize, Geertekerk en Huize Molenaar. Cuisinier Molenaar, ook onderdeel van het bedrijf, draagt zorg voor de gastvrijheid en de culinaire omlijsting van alle bijeenkomsten. Over de locaties:

Paushuize
Paushuize is Utrechts’ mooiste evenementenlocatie voor congressen, seminars en workshops. Het 500 jaar oude en meest duurzame monument van Nederland is bij uitstek geschikt voor groepen van 50 tot 450 personen.

Geertekerk
Utrechts’ meest charmante kerk staat al een kleine 1000 jaar te schitteren aan het gelijknamige hofje aan de Catharijnesingel. Sinds 2015 wordt de kerk ingezet voor uiteenlopende evenementen tot 500 personen, van congressen tot modeshows en van productpresentaties tot lezingen.

Huize Molenaar
Huize Molenaar is een van de best bewaarde culinaire geheimen van Utrecht. Al ruim 125 jaar hét adres voor bijeenkomsten met voor iedere groep een eigen exclusieve stijlkamer. Ideaal voor onder andere business diners en boardroomvergaderingen van 5 tot 50 personen.

Heirloom heeft de ambitie om uit te groeien tot een nog sterker platform voor historische evenementenlocaties in de Domstad. Kijk voor meer informatie op www.heirloom.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
Hét kennis event over evenementen: 120 kennissessies en 5 podia

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. CORPUS Congress Centre

  CORPUS Congress Centre is ontstaan als onderdeel van CORPUS ‘reis door de mens’ en vormt samen met het naastgelegen...
 2. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws. To...
 3. Dolfinarium

  Jouw evenement in het Dolfinarium
 4. Azavista

  Azavista verhelpt de ergernissen van zakelijke evenementprofessionals door te zorgen voor een efficiëntere...
 5. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners