Nieuw in Utrecht ‘ComedyFabrique’

10-07-2020 - Naast de gierende karts en de games van de Kartfabrique, zorgen stand-up comedians als Arie Koomen, Roel C. Verburg, Jurg van Ginkel en Howard Komproe voor post-Covid humor. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juli bouwen we de Utrechtse Kartfabrique om tot de grootste stand-up comedyclub van Nederland. Als in een gezellige huiskamer, maar wel conform de coronaregels.

Na maanden thuis zitten, puzzels leggen en Netflix is iedereen wel toe aan wat anders. Waar krijg je dat ouderwetse comedyclub gevoel, maar dan met flink wat vrienden of je hele  familie op anderhalvemeter afstand? In de fabrieksloods van de Kartfabrique kunnen veel mensen terecht. Gasten kiezen voor een familietafel, vrienden zitten twee-aan-twee op afstand, zo zijn er nauwelijks beperkingen aan het aantal. Alleen het reserveren is verplicht.

In de sfeer van een echte club, tegen de rauwe industriële achtegrond van de fabrieksloods, is genoeg ruimte om de benen te strekken met een hapje en drankje binnen handbereik. Welkom in de ComedyFabrique!

Comedyclub spanning
Welke comedian is het beste? Wie wint het bij het Utrechtse publiek? We weten het na 18 juli. Arie, Roel, Jurre of Howard? Van te voren weten we niet wie er gaat optreden. Voor het publiek wordt het ‘...sit back, relax & laat je verrassen’. Het wordt sowieso lachen, gieren, brullen.

Reserveren
Er zijn twee voorstellingen per avond (19.30 uur en 21:00 uur), tickets kosten € 22,50 per persoon, inclusief een hoofdgerecht € 40,- per persoon. Reserveren via: www.comedyfabrique.nl/

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. AVEX B.V.

  Al meer dan 25 jaar voorziet AVEX bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland van audiovisuele oplossingen...
 2. ss Rotterdam

  Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend...
 3. Flint Theater Evenementen en Congressen

  Flint is de ideale locatie voor een succesvol evenement in theatrale stijl. Groot of klein, met meerdere zalen of...
 4. Congrescentrum de Werelt

  Profiel (leadtekst) (ca 20 woorden) Een inspirerende congres-, event- en vergaderlocatie met een prachtig...
 5. Midden Nederland Hallen

  Ontdek de Midden Nederland Hallen; een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners