Nieuw+culinair+concept+laat+chirurgen+pop%2Dup+restaurant+runnen
Nieuws

Nieuw culinair concept laat chirurgen pop-up restaurant runnen

EVENEMENTENLOCATIE POP-UP RESTAURANT - Chirurgen, doktoren, diëtisten en andere medewerkers van het Albert Schweitzer Ziekenhuis hebben 3 dagen lang hun eigen pop-up restaurant gerund, onder begeleiding van Smaakmakend restaurantvoor1dag.com.

Foto: Cees Schilthuizen

Pop-up restaurant Trots was gevestigd in de oud kapel van het katholieke ziekenhuis en was speciaal voor deze gelegenheid omgebouw tot restaurant. Na het enorme succes van vorig jaar, waarbij specialisten van het ziekenhuis gingen koken en bedienen voor huisartsen uit de regio in het kader van binding, trakteerden de medisch specialisten dit jaar op de eerste avond patiënten van het ziekenhuis. Op de 2e avond waren huisartsen te gast en op de derde avond werd er geld opgehaald voor het goede doel en waren ondernemers uit de Drechtsteden te gast.

'Het was prachtig om iets terug te kunnen doen voor onze patiënten! Daarnaast is het goed om de relatie met huisartsen te verstevigen en dankzij de lokale ondernemers en het fundraisingsdiner hebben we extra geld (rond de € 7.000,-) opgehaald voor onderzoek. Wij zijn erg trots dat we dit restaurant samen met Smaakmakend hebben kunnen neerzetten. Dit 'smaakt' naar meer!', aldus John Taks, lid Raad van Bestuur.

Smaakmakend
Michel Dijkstra is bedenker van dit vernieuwende culinaire programma voor organisaties. Een ijzersterk totaalconcept gericht op teambuilding, communicatie, samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en klantcontact. Tijdens het culinaire avontuur nemen medewerkers, in dit geval de specialisten, de taken van een echt restaurant over en trakteren vervolgens relaties, sponsoren of andere genodigden op een meergangen diner welke zij zelf uitserveren.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.