Nieuw competitief kookconcept voor bedrijfsuitjes en teambuilding

23-02-2018 - Gezond en bewust eten, informeel kennismaken, samenwerken en een vleugje strijd: alles komt samen in het nieuwste bedrijfsuitje op de markt, BetsyBOX. Dit kookconcept staat garant voor verrassende gerechten, gezelligheid en een gezonde strijd tussen de diverse teams. Dit kan op het eigen bedrijf, een externe locatie of gewoon wanneer je zin hebt om er op uit te trekken in de natuur per BetsyBIKE!

Bedenker Frans van Eck over het ontstaan: 'Als ceremoniemeester voor de bruiloft van een familielid zaten we een week lang met 30 naaste familie en vrienden in een huis. Daar moest natuurlijk een weekendprogramma komen en ik dacht: laat ze het ook een keer zelf doen, haha! De groep werd verdeeld in 15 teams, er ontstonden meteen al grappige combinaties, die ieder een box kregen met ingrediënten voor één gerecht voor 30 personen. Het was een groot succes, hartstikke gezellig en we hebben heerlijk met z’n allen eten. Zo is het concept voor de BetsyBOX ontstaan.'

Het concept
De groep wordt verdeeld in teams van 2 personen; ieder team ontvangt een BetsyBOX. Daarin zitten alle ingrediënten, twee Betsy-schorten en het recept om één gerecht te bereiden voor de rest van de groep. De Betsy-schorten maken iedereen gelijk, van de directeur tot de receptioniste, en het koken maakt informeel kennis maken onderling mogelijk. Na het koken, samenwerken en de lichtelijke strijd voor het lekkerste gerecht is het tijd om gezamelijk te genieten. Bon appetit!

Binnen dit concept maakt u zelf de keuze om op het eigen bedrijf te koken (interessant i.v.m. WKR!), eventueel met bijgeleverde kookapparatuur, een externe locatie of op de fiets erop uit te trekken. Bij de laatste optie krijgt u de Coox, een grill met een lage CO2 uitstoot, er standaard bij en is de duurzame cirkel helemaal rond. U kunt hierbij kiezen uit vier duurzame seizoensmenu's voor het diner, van Italiaans en grillgerechten tot Spaanse tapas en bewust & gezond recepten, met verse ingredienten uit eigen land. Daarnaast is er ook een lunchversie: 8 heerlijke gerechtjes die men zelf in teams klaar moet maken.

Ook brainstormen en vergaderen?
Wilt u ook vergaderen en/of brainstormen op locatie? Dan krijgt u ook nog de BrainBOX mee op de fiets, incl. kluis voor mobiele telefoons (want we willen niet gestoord worden), oplaadstation voor laptops en brainstormmateriaal en -methodieken! Zo heeft men een activiteit tussen het vergaderen of coachen door en is de lunch/diner automatisch verzorgd.

En heeft u graag begeleiding bij het koken? Betsy kunt u erbij huren!

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners