Nieuw+Amsterdams+hotel+opent+deuren+met+1200+m2+aan+vergader%2D+en+eventruimte
Nieuws

Nieuw Amsterdams hotel opent deuren met 1200 m2 aan vergader- en eventruimte

EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - 18 verdiepingen, 490 kamers, 11 vergaderzalen waaronder een balzaal van 900m2 met uitzicht over het water. Now we’re talking! Onlangs opende het Leonardo Royal Hotel Amsterdam haar deuren. Gelegen aan metrostation Overamstel is de ligging uiterst centraal, met een goede verbinding naar de RAI, de Zuidas, het centrum en Schiphol.

Het nieuwe Leonardo Royal Hotel Amsterdam met 1.200m2 aan vergader- en eventruimte is de ideale locatie voor uw conferenties en meetings. Perfect bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. Het credo ‘Now we’re talking’ vertaalt zich niet alleen in de fantastische faciliteiten.

Het team van Leonardo Royal Hotel Amsterdam bestaat uit conversation starters, zowel op culinair gebied als op service. Hierdoor is het events team ook uw sparringspartner en zijn de chefs storytellers. Bereid u voor om weggeblazen te worden door de gerechten en ontmoetingen bij Leonardo Royal Hotel Amsterdam. Voor u en uw gasten, om nooit meer te vergeten.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.