Niels+Bouwman+nieuwe+verenigingsmanager+branchevereniging+IDEA
Nieuws

Niels Bouwman nieuwe verenigingsmanager branchevereniging IDEA

Niels Bouwman is de nieuwe verenigingsmanager van branchevereniging IDEA. Bouwman was lange tijd eventmanager bij Organon en was onlangs betrokken bij de totstandkoming van de belangenvereniging Freelance Event Professionals.

Niels Bouwman treed per 1 mei in dienst als nieuwe verenigingsmanager van IDEA, Independent Dutch Eventmarketing Association. IDEA laat in een persbericht weten overtuigd te zijn, dat ze met de nieuwe verenigingsmanager haar vele ambities voor de komende jaren kan verwezenlijken.

Niels Bouwman (1974) is een professional op het gebied van eventmarketing in de profit- en de non-profit sector. Na zijn studie Hotelmanagement in Groningen, startte Niels zijn carrière in de hotelindustrie. Na een aantal succesvolle jaren in de hotellerie, bekleedde hij diverse prominente functies bij het farmaceutische bedrijf Organon. Daarna begeleidde Niels nationale en internationale klanten op het gebied van eventmanagement.

Ambitie
IDEA, branchevereniging voor eventmarketing is verheugd over de komst van de nieuwe verenigingsmanager. Voorzitter Gerben Plasmeijer: 'Niels Bouwman heeft bewezen het veld van de event marketing vanuit diverse perspectieven goed te beheersen. We zien in hem de geschikte opvolger van onze huidige directeur Leon Kruitwagen, met wie we negen jaar lang een zeer vruchtbare samenwerking hadden. De branche staat aan de vooravond van veel nieuwe ontwikkelingen. We zijn ambitieus en met de vakkennis en ervaring die Niels meebrengt, kunnen we die ambities verwezenlijken.'

Kennis en informatie
IDEA is de brancheorganisatie voor evenementbureaus en staat voor kwaliteit, kennisontwikkeling en informatie-uitwisseling in de evenementenbranche. Inmiddels zijn meer dan zestig gerenommeerde bureaus bij IDEA aangesloten. IDEA ondersteunt haar leden met diverse diensten; van evenementenverzekeringen tot algemene verkoopwaarden en van certificering van opleidingen tot juridisch advies.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.