
De drie cateraars zijn alle drie binnen hun eigen expertise preferred partner bij de Van Nelle Fabriek, de locatie waar dinsdag 3 april The Next Event plaatsvindt, en besloten de krachten te bundelen. ‘Op een eigen eilandje met de eigen logo’s pronken, dat past niet meer bij de huidige markt, dus zijn we vanuit het concept van The Next Event gaan nadenken over The Next Food. Daarbij willen we niet te belerend zijn, maar willen we wel een cateringconcept gaan neerzetten waarbij we zo min mogelijk belastend zijn voor de natuur. Dus zijn we samen gaan kijken wat we dan op een evenement als The Next Event kunnen doen.’
Restjes mee?
Dat de gebundelde krachten van de drie cateraars het beste naar boven haalt, blijkt wel uit een paar gewaagde keuzes. ‘Bezoekers worden daags voor het evenement gevraagd hun fruit en groente die ze (bijna) weg willen gooien, mee te nemen naar The Next Event. Wij nemen dat in ontvangst en zorgen voor fruitshots om de dag mee te beginnen. Daarnaast zetten we vol in op vegetarische catering.'
Zelfs voor het drinken nemen Cuisine on tour, Hete Peper en Van der Linde Catering een andere afslag. ‘We maken geen gebruik van flessen of frisdrank. Bijna alles wordt gemaakt met water uit de kraan.’ Benieuwd naar The Next Event, of The Next Food? Als opdrachtgever of bureau kunt u gratis getuige zijn door u aan te melden voor de kennispleinen of een ticket te kopen voor het EventBrancheLIVE Congres. Alle info en inschrijven via deRegistratiebalie kan hier: www.thenextevent.live
