Neuromarketing+meets+eventmarketing+op+het+ss+Rotterdam+%28VIDEO%29
Nieuws

Neuromarketing meets eventmarketing op het ss Rotterdam (VIDEO)

PARTYSCHIP VARENDE LOCATIE - ss Rotterdam was in september de locatie voor een wel heel bijzondere EventBranche Borrel: aan de hand van dagvoorzitter Robert Daverschot en 'neuromarketing orakel' Martin de Munnik van Neurensics doken we een hoek in waar nog maar weinig over bekend is, tenminste als het om de koppeling met onze branche gaat: Neuromarketing en Events. Het congres ging vooraf aan de EventBranche Borrel.

Terwijl de gasten van het congres nog volop in de kennis en vraag en antwoord modus zaten, kwamen de overige 150 gasten binnen om te netwerken en/of via Networktables met diverse partijen te sparren en te netwerken in 1 op 1 sessies. Vervolgens dompelde de 250 eventprofessionals gezamenlijk onder in een netwerkevenement op het dek van het ss Rotterdam met leuk klein entertainment, rondleidingen vol verrassingen en perfecte catering.

BIS Event Rental pakte uit en zorgde voor uitgebreid camerawerk in het theater van het ss Rotterdam, waar in een nachtclub setting het congres plaatsvond. Vanzelfsprekend legde BIS ook het netwerkevent zelf vast:

>> Lees ook: ss Rotterdam blijkt perfecte locatie voor neuromarketing congres én EventBranche Borrel

>> Ook een kwalitatieve aftermovie van uw evenement: BIS Event Rental


© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.