NetworkTables maakt brancheborrel nog meer netwerkevent met connect sessies en kennistafels

07-03-2017 - BRANCHEBORREL EVENEMENTENLOCATIE - De EventBranche Borrel bij Worldhotel Wings op 20 maart 2017 wordt een mooie editie die perfect aansluit bij het opgewaardeerde uitgebreide servicepakket dat EventBranche haar leden biedt in 2017. Zo belooft het platform tijdens de EventBranche Borrels in 2017 een effectievere combinatie tussen kennis en netwerk.De juiste mensen ontmoeten is vaak het belangrijkste doel voor deelname aan een evenement. Maar waar het voor nieuwkomers vaak ongemakkelijk is om nieuwe contacten te leggen in een ‘ons kent ons branche’, trekken de bekende gezichten vanzelfsprekend naar elkaar toe. In samenwerking met het Nederlandse event-technology bedrijf NetworkTables.com zorgen we ervoor dat beide groepen effectief netwerken op basis van interesse en behoefte; om zo een meerwaarde te creeren voor iedereen. Om die reden zijn er tijdens de aankomende brancheborrel twee nieuwe netwerk-concepten toegevoegd: 1on1 connect sessies & netwerktafels.

1on1 connectsessies
Voor nieuwkomers wordt er voorafgaand aan het reguliere programma een uur lang voorzien in netwerken onderling én de kennismaking met bestaande leden door middel van één op één connect sessies. Nieuwkomers vragen via het online systeem van NetworkTables vooraf meetings aan bij bestaande leden, welke vervolgens de aanvragen accepteren/weigeren. Het resultaat: een persoonlijk schema waarin je precies kunt zien wie je waar & wanneer gaat ontmoeten. Dit concept garandeert vijf nieuwe contacten in de eventbranche binnen één uur. Aansluitend vindt de netwerkborrel plaats.

NetwerkTafels
De netwerkborrel wordt verrijkt met diverse kennistafels waar in kleine kring kennis wordt gedeeld en genetwerkt. De bezoeker heeft vooraf online inzicht in de onderwerpen, kan zien wie er aan tafel zit, en is dus in de gelegenheid om op basis van kennis of netwerk aan te schuiven bij een tafel. 'Het concept slaat aan want 4 uur na het uitsturen van de uitnodiging zaten alle netwerktafels al vol', zegt Robin van Leeuwen van EventBranche.nl. 
Wil je ook een tafel hosten? Neem dan contact op via robin@eventbranche.nl
Voor je kennis, netwerk en promotie zit je in 2017 goed als lid van EventBranche!
Bent je nog geen lid maar wil je ook graag een keer kennis komen maken met ons netwerk? Stuur dan een email naar elin@eventbranche.nl en kom naar de EventBranche Borrel op 20 maart bij Worldhotel Wings in Rotterdam.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 2. IJzeren Man Strandpaviljoen

  Strand, kabbelend water, lounge terrassen, prachtige groene omgeving, IJzeren Man Vught is dé perfecte strandlocatie...
 3. TivoliVredenburg

  Laat u verrassen door de intimiteit en de bijzondere “look and feel” van de 5 verschillende zalen
 4. Losberger De Boer

  De Boer levert tijdelijke turnkey accommodaties voor evenementen en bedrijfstoepassingen op elke mogelijke locatie.
 5. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners