Neptunus bouwt mee aan TheaterHangaar in Katwijk

26-10-2010 - De TheaterHangaar, die onlangs officieel geopend werd, is van oorsprong een vliegtuighangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg. Het publiek staat bij deze nieuwe locatie centraal. De theaterzaal draait van decor naar decor, begeleid door enorme projecties.

Voor de nieuwe musical Soldaat van Oranje werd een oude vliegtuighangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg volledig omgebouwd tot het nieuwe theater de TheaterHangaar. Neptunus realiseerde voor deze bijzondere musical en op deze bijzondere locatie een Evolution die als theaterfoyer en restaurant een wezenlijk onderdeel uitmaakt van deze nieuwe theaterlocatie.

Neptunus leverde voor deze nieuwe locatie een semi-permanente foyer met een oppervlakte van bijna 1.800 vierkante meter, en koppelde deze accommodatie aan de hangaar. Neptunus maakte hierbij gebruik van haar Evolution-concept, dat zich kenmerkt door de hoogwaardige uitstraling en eigenschappen. De hal is daarmee haast niet van een vast gebouw te onderscheiden.

Stefanie Stolp, projectleider theater bij Soldaat van Oranje: 'Bij Neptunus vonden we de constructie die we zochten. De stoere, stevige en stijlvol in te richten Evolution heeft een natuurlijke fit met het vliegveld en sluit perfect aan bij de stijl van de bestaande Hangaar. De Evolution heeft ons de mogelijkheid gegeven om van een semi permanente constructie een volwaardig theater te maken met alle bijbehorende voorzieningen waar bezoekers, zakelijke gasten en crew zich thuis zal voelen.'

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Studio's Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De...
 2. Strandzuid

  Het concept onderscheidt zich van de andere stadsstranden door de perfecte mix van business en leisure.
 3. Losberger De Boer

  De Boer levert tijdelijke turnkey accommodaties voor evenementen en bedrijfstoepassingen op elke mogelijke locatie.
 4. The Hospitality Club

  Rotterdam. Ruw. Eigentijds. Eerlijk. Gastvrij. The Hospitality Club ademt de ambitie van de stad en voegt daar...
 5. InPrintMatter BV

  inPrintMatter is het ideale partner & productiebedrijf voor XL prints en productie van 2D + 3D Blow Ups &...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners