MPI's jaarcongres: CONTACT biedt kennis en netwerk

09-03-2018 - Het jaarcongres van vakvereniging MPI staat dit jaar in het teken van Contact. Leer over alle aspecten van contact maar kom ook in contact met mede meeting- en event professionals. MPI Nederland is een vakvereniging gedragen voor en door mensen met passie voor de Meeting & Event industrie. Door elkaar te versterken en inspireren creëren zij meerwaarde voor de industrie.

Op 20 maart 2018 in het Worldhotel Wings Rotterdam The Hague Airport zal het jaarcongres gaan plaatsvinden. Tijdens MPI Contact neemt MPI je mee langs allerlei aspecten van contact. Van lichaamstaal en gedragsverandering tot social media, van people management tot storytelling
De pijlers van MPI zijn Community, Knowledge en Industry Voice. Deze pijlers komen terug in het jaarcongres in de vorm van sprekers, diepgang op basis van interesse tijdens subsessies met concullega’s en in de vorm van vele contactmomenten met andere deelnemers. 

Het programma bestaat onder andere uit een keynote van Denise Dechamps over Non-verbale communicatie, een workshop Body Language van Michiel Andreae, een keynote Storytelling bij innovatie en verandering van Raf Stevens en een workshop genaamd Effectieve bijeenkomsten van Trithjof de Haan.

Kijk op de website van het jaarcongres voor meer informatie.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners