MPI organiseert compliance-training voor meetings & events binnen gezondheidssector

03-09-2018 - Congressen en events voor farma en medici zijn veruit de grootste groep in de MICE industrie. Daarom hebben veel organisatoren te maken met de Gedragscode Geneesmiddelenreclame (CGR). Toch kennen maar weinig professionals alle ins en outs, en zijn bijeenkomsten in de meeste gevallen nog niet volledig compliant. MPI Academy organiseert daarom een training rondom dit onderwerp, op 27 september in Amsterdam.

Meeting Professionals International (MPI), vakvereniging voor event professionals, heeft in het verleden al 2 druk bezochte events over dit onderwerp georganiseerd. Nu worden deze opgevolgd met een volle trainingsdag met 3Sixty Healthcare Sector Consultants uit de UK, die in de hele wereld een breed aanbod aan trainingsprogramma’s biedt.

Speciaal voor MPI Nederland heeft 3Sixty consultants een training ontwikkeld voor alle “bloedgroepen” die te maken hebben met de CGR. Of je nu organiseert als planner of faciliteert als locatie of toeleverancier, de training gaat gegarandeerd de diepte in op jouw specifieke rol binnen de organisatie van congressen en events. Het doel van deze training is om je de benodigde vaardigheden te leren. Vaardigheden die je helpen de juiste afwegingen te maken in de stappen van het planningsproces van jouw events. Uiteraard wanneer die events onder toetsing van het CGR staan.

De training vindt plaats op donderdag 27 september in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.
Aanmelden kan via https://www.mpiweb.nl/evenement/compliance-for-healthcare-sector-meetings-events


De MPI NL Academy richt zich op de ontwikkeling van professionals binnen de meeting & event branche. In aanvulling op de door MPI Nederland georganiseerde events, gebeurt dit door middel van trainingen waarbij echte verdiepingsslagen gemaakt kunnen worden. Op die manier levert MPI een directe bijdrage aan de professionalisering van professionals in elke fase van hun carrière. Of je nu net komt kijken of al flink wat jaren aan ervaring bij je draagt, de MPI Academy garandeert ‘a lifelong learning’.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. IDEA | Independent Dutch Event Association

  Branchevereniging en kennisorganisatie IDEA vertegenwoordigt ruim 50 professionele en onafhankelijke eventmarketing-...
 2. VVEM

  De VVEM is de vereniging voor professionals in de evenementenbranche en vertegenwoordigt zo'n 100 bedrijven uit...
 3. HSMAI Nederland

  De HSMAI is een mensgericht B2B kennisnetwerk voor sales-, marketing- en revenue professionals in de Nederlandse...
 4. CLC-VECTA Centrum voor Live Communication

  CLC-VECTA Centrum voor Live Communication
 5. Platform Museum Locaties

  PML biedt u een gedetailleerd overzicht van ruim 60 museale toplocaties in Nederland. Al deze locaties zijn geschikt...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners