MPI en Saxion gaan samenwerking aan

29-10-2010 - Saxion gaat vanaf heden het door MPI ontwikkelde Global Certificate in Meetings and Business Events II programma aanbieden aan haar derdejaars studenten.

In het Movenpick Hotel in Amsterdam werd op 27 oktober 2010 het contract ondertekend tussen Saxion Hospitality Business School en MPI (Meeting Professionals International). Daarmee geeft Saxion haar studenten een unieke mogelijkheid om een internationaal erkend certificaat te behalen op het gebied van zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Saxion is de eerste hogeschool in de Benelux die dit programma aanbiedt. Het contract werd ondertekend door Joyce Dogniez (Director Global Training Practice MPI) en Rients Jorna (Directeur Saxion Hospitality Business School). Saxion wil aansluiting met de markt, actueel zijn en voorop lopen en daarom koos Saxion voor MPI als haar partner. MPI, een wereldwijde ‘professional association’ met 24.000 leden, ontwikkelde GCMBE II als onderdeel van de Global Training Practice en ziet in deze samenwerking een bevestiging van de noodzaak en het belang van een gedifferentieerd trainingsaanbod.
 

Trots
Bij de ondertekening van het contract was ook de voorzitter van MPI, Roel Frissen aanwezig. Hij onderstreepte nogmaals het belang van deze samenwerking. 'MPI Nederland is erg trots op de verbinding die MPI maakt met hogescholen en des te meer op de ‘content‘ die MPI kan bieden aan toekomstige event professionals', licht Roel Frissen toe.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners