MOVE+zet+awarduitreiking+neer+in+de+Beurs+van+Berlage
Nieuws

MOVE zet awarduitreiking neer in de Beurs van Berlage

EVENEMENTENBUREAU / HAARLEM - In een uitverkochte Beurs van Berlage werden de AMMA Awards uitgereikt. MOVE, bureau voor live marketing, bedacht het concept en zorgde voor de productie.

Fotografie Menno Ridderhof

Onder de titel Royal AMMA’s kreeg de uitreiking een bijzonder Koninklijk tintje. De Annual Masters of Media (AMMA) Awards is een zeer prestigieuze en felbegeerde prijs in het media-/communicatievak. Dit jaar vierde de AMMA Awards haar 10 jarig jubileum. Reden voor een extra feestelijke entourage, waarop MOVE dan ook haar conceptontwikkeling baseerde.

Royal AMMA Award 2010 from punkmedia on Vimeo.

 

Het Royal-thema werd gevoed door een aantal specials. Royalty-personality Peter van der Vorst was de host in een statig klassiek decor vol ceremonieel vertoon. Begeleid door live trompetgeschal en ingeleid met juryverantwoordingen voorgedragen vanaf het balkon, knielden de AMMA-winnaars telkens voor hun kroning. Op prachtige klassieke klanken en met gepaste winnaarsbombarie namen de 12 winnaars hun award vol trots in ontvangst.
 

Annemiek van de Mast, Senior Projectmanager van MOVE: 'Na de editie van 2009 was MOVE wederom partner in het proces van creatie tot en met productie. In samenwerking met de AMMA-commissie hebben we het thema een gezicht gegeven. We hebben een goede balans weten te vinden tussen inhoud, show en ontmoeting tussen mensen, dé uitdaging bij dit soort awarduitreikingen.'
 
In de Beurs van Berlage genoten 350 VIP’s van een banket en waren bijna 900 gasten getuige van de awardshow. Het aansluitende feest duurde tot in de late uurtjes met veel champagne, heel veel blacklight en de retro house klanken van DJ Helene di Firenzi. 'De Royal AMMA Awards 2010 voelde als een van de beste edities van de afgelopen 10 jaar. De positieve reacties op de avond zelf en de dagen erna waren overweldigend!', aldus Meindert Jan Krijnsen, directeur van de MWG, de branchevereniging die de AMMA Awards initieert.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.