LAATSTE+KANS%3A+ontdek+Noorwegen+als+meeting%2D+en+eventbestemming
Nieuws

LAATSTE KANS: ontdek Noorwegen als meeting- en eventbestemming

Visit Norway en de Noorse ambassade organiseren op maandag 2 december in Den Haag een inspirerend evenement om organisatoren kennis te laten maken met Noorwegen als meeting- en eventbestemming. EventBranche.nl nodigt geïnteresseerde organisatoren van harte uit om deel te nemen én te ontdekken wat deze bijzondere bestemming voor mogelijkheden biedt!

Bossen, meren, bergen en fjorden; Noorwegen heeft een overweldigende natuur. Al jarenlang pioniert dit land op het gebied van duurzaamheid en dat heeft geresulteerd in een sterke economie met solide high-tech bedrijven. Het hoge opleidingsniveau van de bevolking en een uitermate goed functionerende infrastructuur maakt Noorwegen tot een bijzonder land, dat ook nog eens hoog scoort als het om ‘groen’ gaat. Daarnaast is het land makkelijk te bereiken; zo vertrekken er 12 directe vluchten per dag vanuit Amsterdam! Deze combinatie kan een bezoek aan Noorwegen voor alle bedrijven bijzonder waardevol maken.

Maar hoe koud is Noorwegen? Is het er echt zo duur? Wat heeft het land te bieden behalve de fjorden? Wat zijn de USP's van de Noorse steden? Op maandagavond 2 december krijg je antwoord op deze en vele andere vragen. Leer alles over Noorwegen als meeting- en eventbestemming en ontdek wat de verschillende regio's te bieden hebben!

Programma

17:00   Welkom en geniet van Noorse kersthapjes.
18:00   Presentaties: waarom Noorwegen uw nieuwe meetings en events bestemming is!
19:00   Netwerken
20:00   Quiz: maak kans op een reis voor 2 personen naar Noorwegen!
20:30   Einde evenement. U gaat naar huis vol met inspiratie en frisse ideeën.

Wil jij aanwezig zijn bij dit evenement in Den Haag? Meld je dan nu aan via www.noorwegeninspiratie.nl.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.