Momentize vereeuwigt eventmanagers in 3D op beurs Event16

04-03-2016 - CHECKLIST EVENTORGANISATIE- Afgelopen week verstuurde Momentize 470 gouden enveloppen met een unieke code naar geselecteerde eventmanagers, met de kans om hem of haar te laten vereeuwigen in 3D tijdens vakbeurs Event16 op 23 en 24 maart in Jaarbeurs Utrecht.

Momentize biedt eventmanagers, en andere organisatoren van evenementen, een innovatieve manier om de band met hun klanten te versterken en een onuitwisbare indruk achter te laten. Dit doen zij door het maken van een volledig gedetailleerd 3D beeldje, inclusief logo en een customized verpakking. Klanten als ING, AON en TedX Amsterdam gingen de eventbranche al voor, maar dit jaar is de 3D Booth scanner voor het eerst ook aanwezig op vakbeurs Event16.

'We willen graag samen met de eventmanagers van Nederland gaan voor die sprakeloze klant die letterlijk stilvalt als hij of zij een doosje overhandigd krijgt met een fotorealistisch 3D beeld van hem of haarzelf', luidt de boodschap in de enveloppe.

Heb je geen gouden enveloppe ontvangen maar wil je toch exclusief kans maken op het laten maken van jouw evenbeeld in 3D? Stuur dan je motivatie naar info@momentize.nl of bezoek Momentize op standnummer F102 tijdens evenementenbeurs Event16, op 23 en 24 maart in de Jaarbeurs Utrecht.
 

1 Reacties

Gewoon doen, niet twijfelen! Werkelijk een prachtig resultaat!!
Complaint Management FESTO BV
W.Chr.van Bronkhorst @ 03-11-2017 10:34 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Euro Events

  Euro Events is al jaren één van de grootste spelers binnen de branche van evenementbenodigdheden. Euro Events levert...
 2. Flexfurn

  Flexfurn is toonaangevend fabrikant en leverancier van klap- en stapelbaar...
 3. Univate

  audiovisueel, innovatie, spectaculair, corporate events, communicatie...
 4. Trends for Rent

  Wij zijn een logistiek- en facilitair dienstverlener in de evenementenbranche....
 5. Verhuurbedrijf Zuid Holland

  ALLES IN 1X GOED! …. IS DAT MOGELIJK?

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners