Misset+Horeca+Personality+Award+naar+Ronald+van+den+Hoff+%28Seats2Meet%2Ecom%29
Nieuws

Misset Horeca Personality Award naar Ronald van den Hoff (Seats2Meet.com)

VERGADERLOCATIES - Ronald van den Hoff is door de bezoekers van Missethoreca.nl uitgeroepen tot Horeca Personality van het jaar. Bij de eerste editie van de prijs grepen de gebroeders Claus van Claus Event Center net naast de eretitel.

'De eigenaar van het innovatieve vergaderconcept Seats2Meet.com werd door ruim 26 procent van de 839 stemmers aangewezen als dé meest opvallende horecapersoonlijkheid uit de top 100. Genomineerden Khalid Oubaha, broers Rick en Leo Claus, Ad Schaap, en het duo Rogier Braakman en Gui de Vries grepen naast de ereprijs', is de uitleg op Misset Horeca.nl.

Op de site is ook een van de vele reactie gepubliceerd: ‘Ronald is in staat geweest om zeer succesvol een nieuw businessmodel uit te rollen in een ingeslapen branche. Ik hoor hem niet klagen over de externe ontwikkelingen (rookverbod en economische ontwikkelingen) waardoor de horeca het zo zwaar heeft.’

Tijdens de Award uitreiking in Figi Zeist kreeg de Efteling de prijs voor meest innovatieve bedrijf. Daarover later meer.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.