MINI lanceert nieuwe Countryman met een 'virtueel' evenement

20-08-2020 - EVENEMENT AUTOMOTIVE LAUNCH EVENT - Juist in deze tijd van social distance is het belangrijk om mensen persoonlijk te kunnen bereiken. Ook voor een MINI dealer bij de introductie van een nieuw MINI model. Hoe kunnen hun prospects en klanten vervolgens toch de onthulling van de nieuwe MINI Countryman volledig digitaal en persoonlijk ervaren?

Daarom bedachten en ontwikkelden Mayster en AvK Brand Events voor MINI Nederland een “virtual showroom launch”. Een op maat gemaakte, volledig interactieve @home showroom voor de MINI dealer waarmee hij volledig virtueel de nieuwe MINI Countryman aan zijn klanten en prospects kan onthullen. 'We maakten 16 dealer specifieke interactieve @home showrooms die op hetzelfde moment live gaan en per dealer regionaal + landelijk worden aangejaagd via de owned en paid kanalen van MINI Nederland, de MINI-dealers en YouTube, Facebook, Instagram', aldus de teams van AvK Brand Events en Mayster.

'De video content is volledig samengesteld op basis van Google + YouTube zoekgedrag en geeft antwoord op de meest gestelde vragen over dit nieuwe model. Afhankelijk van met welk device je de link aanklikt krijg je een volledig geoptimaliseerde versie voor mobiel of desktop. Niet geschaald maar apart ontwikkeld. De data over het kijk- en klikgedrag in de video maakt o.a. continue optimalisaties in UX en de video content mogelijk. In opdracht van MINI Nederland (Daniëlle Dieben, Sanne Kleindijk, Hidde-Jan Haven, Jorne Goosen) door Mayster en AvK Brand Events. In samenwerking met 180 Kingsday en BlueBillyWig.'

Klik op de link naar Interactieve @home showroom MINI Amsterdam, waarbij je vanuit een eerste video naar diverse 'hoofdstukken' kunt doorklikken.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 2. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 3. Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event

  Een evenement moet inspireren, verfrissen en verrassen. Geen zorgen, wel applause. We Amplify your event: Wij...
 4. ID310

  Creative event agency ID310 uit Utrecht ontwikkelt creatieve concepten en produceert unieke events voor merken en...
 5. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners