MICE+Nieuws%3A+vijfde+hotel+voor+Europa%2DPark
Nieuws

MICE Nieuws: vijfde hotel voor Europa-Park

INCENTIVE DUITSLAND - Europa-Park, Duitslands grootste attractiepark vergroot haar overnachtingscapaciteit met de bouw van een vijfde hotel.

Het nieuwe hotel zal, evenals de andere 4 hotels, minimaal 4 sterren kennen en volgend jaar zomer haar deuren openen. Europa-Park over het nieuwe hotel: 'Gasten zullen zich in dit hotel wederom in bijzondere sferen wanen. “Bell Rock” wordt namelijk helemaal uitgevoerd in New England-stijl met vele maritieme invloeden; de stijl die de Engelse kolonisten in de 18e en 19e eeuw naar Amerika brachten. Europa-Park komt met dit 224 kamers tellend hotel tegemoet aan de grote vraag van verblijfsgasten en bouwt zo verder aan Europa-Park als bestemming voor een korte vakantie.'

Vuurtoren
Het hotel is genoemd naar de gelijknamige vuurtoren in de zee voor de kust van Schotland. Blikvanger van het nieuwe 4 sterren Superior hotel wordt dan ook een rood-witte 35 meter hoge vuurtoren. Als baken zal zij reizigers de weg wijzen naar het vijfde hotel van het Europa-Park Resort. Het hotel zelf bestaat uit een hoofdgebouw met 4 verdiepingen en 5 vleugelgebouwen met ieder 3 verdiepingen. De gebouwen zullen in lichte en frisse kleuren uitgevoerd worden in de bekende houtbouw uit de koloniale tijd. “Bell Rock” komt naast het riviertje “alte Elz” te liggen. Het buitenterrein wordt ingericht met loofbomen uit Noordoost-Amerika en enkele waterpartijen.

Maar liefst drie restaurants, waaronder een fine dining-restaurant in de vuurtoren, zijn in de plannen voorzien. Voor Confertainment-bijeenkomsten komen er ook nog eens drie verschillende zalen.

>> EventSelecht >> evenementenlocatie  attractiepark

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.