MICE+Nieuws%3A+The+Red+Sun+opent+vestiging+in+Marrakech
Nieuws

MICE Nieuws: The Red Sun opent vestiging in Marrakech

RESTAURANTS / MARRAKECH - Met een hoop bombarie en in het gezelschap van honderd prominente Nederlanders en BN'ers, heeft The Red Sun-eigenaresse Wimmy Hu afgelopen weekend met een restaurant in het Marokkaanse Marrakech haar eerste vestiging in het buitenland geopend.

Wimmy Hu opende bijna zes jaar geleden de eerste vestiging van haar nieuwe restaurant-concept, waarna een restaurant in Amsterdam volgde. Samen met Hafid Bochhah, haar goede vriend en zakelijk partner in Marokko, richt ze nu haar pijlen op een Marokkaans succes. Hu: 'We serveren gerechten uit de Japanse en Chinese keuken, die met authentieke ingrediënten worden bereid, en daar geven we in The Red Sun een moderne twist aan.' Aangevuld met entertainment in de vorm van Nederlandse dj's en buikdansshows, biedt de Nederlandse onderneemster van Chinese origine een horeca-concept dat in heel Marokko nog niet bestaat.

The Red Sun Marrakech biedt plaats aan zo'n 350 gasten, die verdeeld over twee verdiepingen, een binnenterras en een tuin, een keuze kunnen maken uit een combinatie van Japanse, Thaise en Chinese gerechten. Bij de opening waren in totaal 300 gasten aanwezig, waaronder twee Marokkaanse ministers en de ambassadeurs van Nederland, Zwitserland en China. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.