MICE%2DNieuws%3A+Internationale+meetingplanners%2C+incentiveboekers+en+eventmanagers+te+gast+in+Amsterdam
Nieuws

MICE-Nieuws: Internationale meetingplanners, incentiveboekers en eventmanagers te gast in Amsterdam

Amsterdam - Een groep internationale corporate planners was eind mei te gast in Amsterdam voor een Holland Post IMEX Tour 2011. Samen met Kuoni Destination Management organiseerde NBTC een 3-daagse tour door Amsterdam.

Samen met enkele Amsterdamse hotels werd een driedaags programma in elkaar gezet, waar op ludieke wijze kennis werd gemaakt met het brede aanbod dat Amsterdam biedt voor congressen en zakelijke bijeenkomsten.

Spelend
Nadat op vrijdag het Rijksmuseum werd bezocht, ontdekten de gasten zaterdag op ludieke wijze de stad en zijn locaties tijdens ‘the Game’. In groepjes van 5 tot 7 personen werd middels GPS en opdrachten per mobiele telefoon, spelenderwijs de stad verkend. Het programma werd afgesloten met een gezamenlijk diner waarna de gasten zondag weer naar huis terug vlogen. 

De gasten kwamen aansluitend op hun bezoek aan de IMEX in Frankfurt naar Nederland. Door de koppeling met deze internationale vakbeurs te maken, is het voor Nederland interessant om naast Europese gasten, ook planners vanuit Noord Amerika en Canada te verwelkomen.
 

'Vanzelfsprekend wordt deze kennismakingstrip geëvalueerd onder zowel planners als Amsterdamse aanbieders, maar de eerste locatieaanvragen voor bijeenkomsten na de zomer zijn reeds geplaatst. De volgende Post Tour zal in december plaatsvinden, aansluitend op de EIBTM in Barcelona', aldus het NBTC. Daarnaast organiseert het NBTC in september nog een vergelijkbaar netwerkevenement zonder directe koppeling aan een internationale vakbeurs, genaamd ‘The City of Holland’.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.