MICE+Nieuws%3A+CLC%2DVecta+organiseert+bijeenkomst+over+waardedenken+tijdens+MARCOM11
Nieuws

MICE Nieuws: CLC-Vecta organiseert bijeenkomst over waardedenken tijdens MARCOM11

MICE / AMSTERDAM - Brancheorganisatie CLC-VECTA organiseert tijdens MARCOM11 een bijeenkomst met als thema het waardedenken van exposanten over deelname aan beurzen. Het Live Communication Research Center (LCRC) van de branchevereniging heeft hier onderzoek naar gedaan en een waardemodel voor beursdeelname ontwikkeld. Dit model zal op de bijeenkomst worden gepresenteerd.

Het gros van de exposanten zou deelname aan een beurs te duur vinden. De aanwezigheid van een concurrent, deelname aan eerdere edities of een ander soort onderbuikgevoel zou desondanks voldoende reden zijn om toch op een beurs te verschijnen.

Tijdens de platformbijeenkomst presenteert Ed Peelen van het LCRC de resultaten van het waardeonderzoek en vertelt hij wat dit voor conclusies heeft voor verkopers in de beursindustrie. Hierop volgt de interactieve workshop 'Van Verkoper tot Value Merchant'. Het zichtbaar maken van de waarde van beursdeelname voor exposanten vraagt van organisatoren, venues en toeleveranciers namelijk meer dan de verkoop van vierkante meters of mooie stands. De workshop laat zien hoe de bezoeker de stap van verkoper tot value merchant maakt. 

Voor wie?
Een ieder die zich bezig houdt met de organisatie, de accommodatie of het faciliteren van beurzen is welkom op de bijeenkomst. De inhoud is vooral interessant voor hen die binnen de organisatie verantwoordelijk zijn voor de verkoop.  

Waar en wanneer? 
De bijeenkomst vindt plaats op 15 juni tijdens MARCOM11, in de Amsterdam RAI. Gasten zijn vanaf 15.30 uur welkom, het programma start om 16.00 uur. 

Inschrijven?
Bezoekers dienen zich vooraf in te schrijven voor de kosteloze platformbijeenkomst. Om de bijeenkomst te kunnen bezoeken is ook een inschrijving voor MARCOM11 vereist. Hier zijn geen kosten aan verbonden, indien u gebruikmaakt van de mogelijkheid tot voorinschrijving 

Programma
15.30 uur - Ontvangst
16.00 uur - Aanvang programma: opening door Riemer Rijpkema, CLC-Vecta
16.10 uur - Resultaten onderzoek waardedenken over beurzen, Ed Beelen
16.30 uur - Van Verkoper tot Value Merchant, Patrick Jacobs (easyFairs Groep)
17.45 uur - Einde programma
18.00 uur - Borrel MARCOM11 op Strand Zuid

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.