MICE+Nieuws%3A+BeursTotaalTraining+komt+met+kwartetspel
Nieuws

MICE Nieuws: BeursTotaalTraining komt met kwartetspel

MICE / BEURZEN - Ton Willemse, directeur van trainingsbureau BeursTotaalTraining, zocht een snelle en sympathieke manier om de ogen van exposanten te openen en hen aan het praten te krijgen over hoe zij hun beursdeelname kunnen verbeteren.

Hij ontwierp, in samenwerking met cartoonist Stan Groenland, het spel Kwartet je beurs! . Exposanten laten inzien en laten praten zonder richting voor verbetering te geven, vond Ton Willemse echter niet voldoende. De 10 kwartetten in het spel bundelen daarom - elk op basis van checklists van 4 stappen - in de praktijk beproefde “do’s and don’ts” voor een goede voorbereiding, uitvoering en afronding van een beursdeelname.

'Het effect van Kwartet je beurs! zit hem in de combinatie van een eenvoudig spel met humoristische cartoons en bloedserieuze ’best practices’, zegt Ton Willemse. 'Veel exposanten en hun beursteams staan op de automatische piloot. Gaan vooraf en achteraf maar weinig de confrontatie aan met hun eigen inspanningen en prestaties. Veelal, omdat ze niet weten hoe, maar ook, omdat die confrontatie weleens een beetje vervelend kan uitpakken. Met Kwartet je beurs! ben je in eerste instantie bezig een spel te spelen. Nietsvermoedend wordt het jou en je beursteam echter duidelijk waar, bij wie en hoe je moet verbeteren.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.