Meiden+Magazine+komt+tot+leven+voor+5000+meisjes+in+De+Broodfabriek
Nieuws

Meiden Magazine komt tot leven voor 5000 meisjes in De Broodfabriek

INDUSTRIËLE EVENEMENTENLOCATIE - 5.000 jonge meiden, 100 belevenissen in 6 verschillende area’s en maar liefst 7.500 m² fun; MEIDEN Live! Winter wonderland 2014 – georganiseerd door het populaire glossy MEIDEN magazine- was wederom uitverkocht en een overweldigend succes.




Op zondag 16 november stonden om 06:00 uur de eerste meisjes al voor de deur van De Broodfabriek om een glimp op te vangen van hun idolen Alessandro, Zomaer, Kraantje Pappie, DJ Michael Mendoza, Jeronimo, TP4Y en B-Brave. Het programma werd om 11:00 uur officieel geopend door presentator Tim Douwsma en vanaf dat moment barstte het feest in De Broodfabriek los.

Er werd gezongen, gedanst en vooral veel gegild en gegiecheld bij het podium. Daarnaast konden de meiden mee doen aan de leukste workshops op het gebied van beauty & fashion, knutselen, acteren, poseren en ontwerpen en natuurlijk heel veel lol hebben met hun vriendinnen.

Adjunct-uitgever Sandra Kers: 'Vorig jaar overtrof het al de verwachting, dit jaar is het ongelooflijk. Het toont aan dat MEIDEN magazine is uitgegroeid van een magazine naar een merk en daar zijn we trots op. Dit is veelbelovend voor de toekomst. Dat er met een magazine een dergelijke beleving neergezet kan worden, bewijst maar weer dat print onder onze doelgroep helemaal niet dood is, maar springlevend.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.