Mega%2DPrint+brengt+enkele+gebouwen+van+evenementenlocatie+Drufabriek+tot+leven
Nieuws

Mega-Print brengt enkele gebouwen van evenementenlocatie Drufabriek tot leven

EVENEMENTENDECORATIE - In opdracht van BOEI, de non-profit organisatie die zich bezighoudt met herbestemmen van industrieel erfgoed heeft de printdivisie van Air-Events, Mega-Print, 400m2 Mesh doeken in frames geplaatst voor enkele gebouwen van de Achterhoekse evenementenlocatie Drufabriek.

In samenwerking met Hurenkamp Architecten zijn er artist impressions op ware grootte geplaatst waardoor de bezoekers een idee krijgen over hoe de nieuwe bestemming van de diverse gebouwen na de immense restauratie zal zijn. Hier is gebruik gemaakt van een buizenframe met staalkabel subframes ter behoud van de doeken, voor de doeken is gekozen voor Mesh in verband met de eigenschap dat het wind doorlaat zonder concessies te doen aan de uitstraling en zichtbaarheid van de prints. De prints hebben afmetingen van 9 meter breed tot wel 30 meter lang.

 

De DRU Cultuurfabriek in Ulft is dé centrale ontmoetingsplaats voor culturele en creatieve activiteiten en inspirerende bijeenkomsten in de gemeente Oude IJsselstreek. Met zijn 250 jaar geschiedenis kent de voormalige ijzergieterij DRU een lang en indrukwekkend verleden. In 1754 vonden de eerste industriële activiteiten plaats op het terrein waar nu zeven Rijksmonumenten staan. Inmiddels vinden in de DRU Cultuurfabriek al regelmatig evenementen plaats.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.