Meer dan 30 topsprekers tijdens Topspeakers LIVE waaronder: Hans van Breukelen

07-08-2019 - TOPSPEAKERS LIVE - Tijdens TopSpeakers LIVE, in samenwerking met AFAS en EventBranche.nl, komen 30 professionele topsprekers samen om jouw als eventmanager te inspireren. Zo zal spreker Hans van Breukelen tijdens Topspeakers LIVE spreken over hoe hij aan zijn comeback werkte.

Hans van Breukelen maakte in zijn sportieve en zakelijke carriere enorme hoogtepunten en diepe dalen mee. Telkens weet hij zich weer uit benauwde situaties los te maken door zich vooral op het mentale vlak te focussen. In zijn boek ‘Maak je comeback’, dat hij samen met co-auteur Benno Diederiks heeft geschreven legt hij uiteen hoe deze methodiek werkt. Op Topspeakers LIVE, dat op 7 oktober in Leusden wordt gehouden, leggen beide auteurs de details hiervan bloot. Eventmanagers kunnen zich hiervoor (en voor 30 andere sprekers) gratis inschrijven:
 

Hans van Breukelen heeft een roemruchtig verleden. Als keeper van PSV en het Nederlandse elftal beleefde hij in de 80 en 90 ongekende sportieve successen. Met PSV won hij in 1988 de Europa Cup 1 en met het Nederlands Elftal het Europees Kampioenschap. Hij werd wereldberoemd als penaltykiller, waarvan de meest spraakmakende de stop is in de finale van het EK in 1988 tegen Rusland. Na zijn actieve sportperiode gaf hij veel management trainingen en werkte als consultant voor verschillende opdrachtgevers.  Sinds 1 juli 2016 was Hans van Breukelen technisch directeur bij de KNVB. Na een roerige periode besloot hij per 1 augustus 2017 te stoppen. Vervolgens werkte Hans aan een sterke versie van zichzelf en schreef hij een boek samen met Benno Diederiks genaamd 'Maak je comeback', dat wekenlang hoog in de managementboekenlijsten heeft gestaan. Op Topspeakers LIVE gaat hij in op de regie van jouw toekomst:
 

  • Doorzetten, focussen, opgaan in het leren en doortastend zijn;
  • Te beschikken over de juiste bronnen en leerstrategieën om tot leren te komen;
  • Het leren strategisch in te richten;
  • Door bewust zijn van sterke en zwakke kanten;
  • Het leren te plannen, monitoren en evalueren;
  • Te leren door, van en met anderen.

 

Maar ook het mentale vlak komt aan de orde. Hij zegt hierover: ‘Mentaal onderhoud is in de eerste plaats het geloof in jezelf en het geloof in je kwaliteiten. Het geloof dat je een uniek mens bent, dat je andere mensen nodig hebt om jouw kwaliteiten te toetsen en jezelf bloot te geven. Het laten zien van je gevoelens, het delen van jouw mensvisie en overtuigingen.

Laat jezelf zien. Vraag feedback over hoe anderen jou zien. Vraag anderen naar denkbeelden, ideeën en verwachtingen. Verrijk jezelf. Werk aan input om jouw doelen te realiseren. En bovenal, blijf authentiek. Authenticiteit slecht alle menselijke barrières. Kwetsbaarheid wordt kracht. Hiaten en leemtes worden uitdagingen voor groei in jouw toekomst.’

Kortom, de verwachtingen zijn hooggespannen op Topspeakers LIVE, dus schrijf je hier heel snel in. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!
 

TopSpeakers LIVE wordt mede mogelijk gemaakt door:


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners