Meedoen+aan+de+Gouden+Giraffe+kan+tot+en+met+maandag+20+maart
Nieuws

Meedoen aan de Gouden Giraffe kan tot en met maandag 20 maart

Sta jij straks met een Gouden Giraffe op het podium van de TheaterHangaar in Katwijk? Dan is het zaak snel jouw case in te sturen. Tot en met maandag 20 maart kun je met jouw event deelnemen aan de meest prestigieuze awardverkiezing op het gebied van live communicatie en experience marketing.

Elk jaar organiseren EventBranche.nl en EvenementOrganiseren de Gouden Giraffe-verkiezing. Op maandag 3 april worden de Gouden Giraffes voor het eerst na de pandemie weer live - tijdens een awardshow - uitgereikt. Op dit moment zijn er een ruim veertig cases ingeschreven, die in zes verschillende categorieen strijden om de felbegeerde Gouden Giraffe, ook wel de Oscars van de Nederlandse eventindustrie genoemd.

Doe mee

Op de lijst met deelnemers prijken grote namen als Pepsi, Randstad, ING, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Booking.com en Philips. Naast deze grote namen wordt de lijst met deelnemers bevolkt door minder bekende merken, die in de periode tussen 1 januari 2021 en 31 december 2022 gescoord hebben met een impactvol event. Voorbeelden zijn de Achterhoekse Lichtjeswandeling van Stichting Het Liefdespad en Hoppenbrouwers Installatietechniek, die werden gehackt door cybercriminelen en door middel van een prachtig staaltje omdenken deze negatieve gebeurtenis omturnde tot een impactvol event met een positieve vibe.

Inzenden

Ook jouw event kan meedoen. Twijfel niet en schrijf jouw case in. Lees alles over de voorwaarden op de website van de Gouden Giraffe. Denk wel aan de inzendtermijn, want de deadline nadert. Je hebt tot en met maandag 20 maart om de case in te zenden. Je dingt dan mee naar de Gouden Giraffe en je bent er sowieso bij tijdens de uitreiking. Honderden toonaangevende professionals uit de branche komen maandag 3 april naar de awardshow in de TheaterHangaar in Katwijk. Zowel het middag- als het avondprogramma rondom de uitreikingen biedt geweldige kansen om je te laten inspireren, te leren en om te netwerken.De Gouden Giraffe Event Awards 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door deze eventhelden:

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.