
Sinds de opening 27 jaar geleden heeft MECC Maastricht naar tevredenheid exclusief samengewerkt met Maison van den Boer. Maar om nog beter op de behoeften van haar klanten te kunnen inspelen, is besloten tot uitbreiding van het aantal cateringpartners.
Maison van den Boer, Van Melick en Hutten Catering hebben hun sporen verdiend en vullen elkaar uitstekend aan. Hierdoor is MECC Maastricht in staat een breed assortiment van hoge kwaliteit in uiteenlopende prijsklassen aan te bieden. Op basis van de bezoekersdoelgroep kunnen organisatoren van evenementen, beurzen en congressen hun catering optimaal invullen. Ze hebben de keuze uit een grote diversiteit aan producten, inclusief streekgebonden producten en innovatieve foodconcepten.
Deze ontwikkeling past perfect binnen de strategie van MECC Maastricht om zich meer te profileren als partner van organisatoren en het samen ondernemen. Om het serviceniveau te verhogen en klanten te ontzorgen is Patrick Ummels aangesteld als Cateringmanager. Hij brengt samen met organisatoren de cateringbehoeften in kaart en maakt vervolgens een voorstel-op-maat. Patrick Ummels: 'Catering is een belangrijk onderdeel van elk eventconcept en draagt wezenlijk bij aan de beleving van bezoekers. Gezien de grote diversiteit aan events in het MECC is het in het belang van zowel organisatoren als bezoekers dat we een breed pakket van hoge kwaliteit kunnen aanbieden; een TEFAF-bezoeker heeft immers andere wensen dan een bezoeker van een internationaal congres of publieksevenement'.