Mc Air houdt open huis

15-04-2010 - Tentenverhuurbedrijf Mc Air Verhuur houdt op donderdag 22 en vrijdag 23 april in Gorinchem open huis. Op deze dagen zal het bedrijfspand tussen 14.00 en 19.00 uur opengesteld zijn. Aardig om eens te zien hoe een toeleverancier in onze branche te werk gaat.

Mc Air Verhuur al jaren lid van de tentverhuur divisie (dé branchevereniging voor tentverhuurbedrijven) en sinds anderhalf jaar VCA gecertificeerd timmert naar eigen zeggen 'hard aan de weg waarbij kwaliteit het belangrijkste uitgangspunt is'.

Tijdens het open huis zal met een aantal vaste relaties een indruk worden gegeven van de  mogelijkheden binnen het bedrijf. 'Bezoekers kunnen zien dat er meer is dan alleen de verhuur van tenten. Vanuit eigen beheer worden de tenten/ evenementen voorzien van verwarming, stroomvoorziening, hekwerken, rijplaten en overige facilitaire zaken. Mc Air streeft naar een one stop shop moment op het gebied van facilitaire zaken', aldus Eelco de Wijk van Mc Air.

Tijdens de open dagen is de officiële Dakar motor van coureur Hans-Jos Liefhebber te zien. De door Mc Air Verhuur gesponsorde coureur zal deze dagen acte de precence geven om de bezoekers te vertellen over de barre dagen tijdens de Dakar rally maar vooral ook zijn mooie prestatie toelichten. Geïnteresseerd om te komen? info@mcair.nl
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Vondelpark3

  Naast de prachtige locatie en de multimediale mogelijkheden spreekt ook de jarenlange ervaring op het gebied van...
 2. Maessen Tenten

  Met Maessen Tenten is de oplossing nooit ver weg en zijn de mogelijkheden talrijk.
 3. Hotel Papendal

  Haal het beste uit jezelf én jouw evenement!
 4. TivoliVredenburg

  Laat u verrassen door de intimiteit en de bijzondere “look and feel” van de 5 verschillende zalen
 5. Intertent

  Intertent is een topspeler op het gebied van verhuur van tijdelijke accommodaties voor de meest uiteenlopende...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners