Mark Miedema (Sanoma) nieuw jurylid Gouden Giraffe Event Awards

19-07-2018 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Director Events binnen Sanoma, Mark Miedema, is officieel toegetreden tot de jury van de Gouden Giraffe Event Awards. Miedema sprak onlangs op The Experience Conference van IDEA en liet daar een tipje van de sluier zien hoe Sanoma bezig is om de impact en het effect van live binnen hun marcom-mix bloot te leggen.

'Zijn sales achtergrond neemt Mark mee in hoe hij binnen Sanoma events integreerd in marketing- en communicatiemixen voor de eigen titels en labels van Sanoma en zeker ook voor zijn klanten. In zijn rol als director events heeft Mark dagelijks te maken met het creeeren van een beleveniswereld rondom de diverse labels van Sanoma, maar ziet hij ook hoe 'adverteerders' steeds meer interesse tonen in activaties of live onderdelen binnen het budget dat zij bij Sanoma besteden. Die achtergrond in combinatie met het feit dat Sanoma een voorloper is als het gaat om onderzoek naar de kracht van live, maakt van de toetreding van Mark Miedema tot de Gouden Giraffe Jury, een heuse kwaliteitsinjectie voor de awards', laat een zeer verheugde Sjoerd Weikamp (EventBranche.nl en Gouden Giraffe Event Awards) namens het complete organisatieteam weten.

'Impact van events is bewezen. En wat blijkt: zowel op attitude metingen als intentie onderzoek scoren events en live het hoogst.'

Mark Miedema (2018)

 

Eerder trad ook al Thomas Wieringa toe tot de Gouden Giraffe jury. 'Heel bewust kiezen voor een uitbreiding van de jury waarbij het gewicht op de weegschaal van wetenschap/onderwijs en corporate marketing- en/of communicatieprofessionals nu steeds meer door zal slaan naar de eindopdrachtgever. We krijgen steeds meer interesse van de reclame, PR en communicatiewereld om ons heen en daar horen dus ook sterke merken bij. Laat 1 ding heel duidelijk zijn: iedereen kan de Gouden Giraffe winnen, zolang creativiteit, bijzondere keuzes, slimme trajecten en strategische inzet maar leiden tot de grootste impact/effect. Dat is precies waarom we zo blij zijn dat onze juryleden objectief en vol overgave jureren. Heel binnenkort komen we met nog enkele nieuwtjes rondom de Gouden Giraffe Event Awards 2018/2019, onder meer met een nieuwe categorie', aldus het organisatieteam, dat stiekem al enkele voorinschrijvingen binnen heeft... 

Foto: Flickfeeder.com

1 Reacties

Uit hoeveel leden bestaat de jury. En wie zijn dat nog meer. En zijn er bij het selectie traject nog meer partijen betrokken?

Antwoord redactie:

Beste Michel,

Dank voor je vraag op EventBranche.nl nav de Gouden Giraffe jury. De twee nieuwe juryleden worden toegevoegd aan de website die je vanuit het artikel aan kunt klikken: onder het citaat zie je een link naar Gouden Giraffe Jury. Daar worden Thomas en Mark aan toegevoegd. Het organisatieteam en ook de corporate leden van de jury zorgen gezamenlijk voor de aanvulling: insteek: eindopdrachtgevers, beslissingsbevoegden.
Dank voor je vraag, hopelijk is dit je antwoord.
Groet Sjoerd
michel walta @ 21-07-2018 03:28 uur

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners