Marjolein Maats (Bol.com) jurylid Gouden Giraffe: 'Gaat niets boven live, maar online ook veel mogelijk'

02-02-2021 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Marjolein Maats eventmanager brandmarketing bij bol.com is de vervanger van haar collega Marleen van Es-Nijhuis als jurylid van de Gouden Giraffe Event Awards. 'Marleen was namens bol.com een vertrouwd en zeer waardevol gezicht in de Gouden Giraffe-jury, maar we zijn hartstikke blij dat Marjolein haar op wil volgen, zodat bol.com als 'online' merk zitting blijft nemen in de jury.

'Marleen van Es-Nijhuis maakte binnen bol.com (Ahold Delhaize) de overstap van eventmanager brandmarketing naar manager Brand Activation. En dus werd het na 4 jaar tijd om het stokje door te geven', aldus Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl, het mediaplatform dat ook de organisatie van de Gouden Giraffe voor haar rekening neemt. EventBranche sprak kort met Marjolein Maats:

Bol.com staat toch wel bekend om haar live events, hoe hebben jullie deze rare periode daar invulling aan gegeven?
'We hebben de live events vertaald naar online. Hierbij hebben we onder andere goed gekeken naar de mate van interactiviteit van het programma; dit is essentieel voor de kijker om geboeid te blijven. Maar inhoud is minstens zo’n belangrijke factor; de duur van het programma, wat willen we precies vertellen en hoe ziet er eruit op beeld? Al die factoren bepalen samen het succes van een online event.'

Wat is jullie visie op de toekomst als het gaat om fysieke en online events binnen de marcom-mix?
'We hopen natuurlijk weer binnenkort live events te mogen organiseren; er gaat immers niets boven echt contact maken met elkaar! Maar tot die tijd gaan wij uit van events die we online organiseren. En we hebben gemerkt dat er veel te leren is maar zeker ook heel veel mogelijk is om met elkaar in contact te blijven. Die uitdaging gaan we graag aan!'

Inschrijven:

Inschrijven voor de Gouden Giraffe? Dat kan met jouw meest impactvolle fysieke event, live communicatie en experience marketing, maar zeker ook met jouw meest effectieve online events. Doe het, want samen rechten we de rug, juist nu moeten we samen laten zien waar we zo goed in zijn.

>> INSCHRIJVEN GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners