Mansveld+Expotech+zet+deuren+open+voor+studenten
Nieuws

Mansveld Expotech zet deuren open voor studenten

Mansveld Expotech sloot 2010 af met een open huis voor ruim 130 studenten. Mansveld liet de studenten live diverse presentatietechnieken voor meetings en evenementen beleven.

De monteurs en technici van Mansveld Expotech hadden de magazijnen omgetoverd tot een heus Kerstpaleis. Een hi tech omgeving waarin werkelijk alle moderne technieken op het gebied van presenteren aan de jeugdige talenten live werden gedemonstreerd. Tegelijkertijd maakt Mansveld bekend dat het bedrijf toetreedt tot het Maastricht Congres Bureau.

 

Een goede samenwerking met het opleidingswezen is voor Mansveld Expotech essentieel. 'De leerlingen van nu zijn per slot van rekening het personeel en mogelijk ook de klanten van morgen. Met name vanuit de technische opleidingen zal het aanbod van jonge talenten in de komende jaren naar verwachting alleen maar verder afnemen en mede om die reden is het (juist nu) van belang om ‘middenin de klas’ te staan en een voorkeurspositie bij deze doelgroep te realiseren. Mansveld Expotech investeert hierin, onder meer door het ter beschikking stellen van uitdagende stage- en leer/werkplaatsen, een uitstekende praktijkbegeleiding, de ontwikkeling van de stagewijzer, het stagereglement en diverse stagehandleidingen, maar ook door de organisatie van praktijkdagen, klassikale presentaties én de excursie naar het Kerstpaleis. Dat deze investering zich dubbel en dwars terug betaalt, weten we bij Mansveld Expotech al
jaren', aldus het bedrijf in Experience by Technology.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.