Maksim Partycentrum geopend door KvK-directeur

27-10-2010 - Met een spectaculaire lasershow opende de directeur van de kamer van koophandel Ronald Migo het ingrijpend verbouwde Maksim Partycentrum in Westervoort. De locatie is in korte tijd omgebouwd tot evenementenlocatie voor de zakelijke markt.

Het anticyclisch ondernemen van Maksim Partycentrum-eigenaar Karakaya werd door Migo geprezen: 'Juist in tijden dat het minder gaat moet een ondernemer blijven investeren en innoveren. Het prachtige partycentrum met ruimte voor 800 personen en alle moderne faciliteiten is bij uitstek geschikt en zeer interessant voor de zakelijke markt.'

'Het (Gelderse) bedrijfsleven heeft er weer een prachtige locatie bij voor personeelsfeesten, vergaderingen en congressen, seminars, beurzen etc. Met Duitsland op een steenworp afstand en als volgend jaar ook nog het treinstation voor de deur klaar is kunnen we met recht zeggen dat Maksim Partycentrum klaar is voor de toekomst', aldus Migo over de evenementenlocatie onder de rook van Arnhem.

EventNed
Tevens is gelijktijdig het Organisatiebureau EventNed gelanceerd. EventNed is een samenwerking tussen een aantal succesvolle partijen die samen elk verantwoordelijk zijn voor de invulling van zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten. De deelnemers zijn onder andere Servontyn Catering, Thomas.nl interieur en decoraties, Light FX Professionele licht- lasershows en geluid, Het Trouwhuys feestelijke decoraties, Fidato audiovisuele ondersteuning, MDCJA Entertainment PR en Communicatiebureau.

1 Reacties

Eindelijk een mooie multifunctionele evenementenlocatie voor het oosten!
Henry @ 27-10-2010 19:16 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Stichting TivoliVredenburg

  Laat u verrassen door de intimiteit en de bijzondere “look and feel” van de 5 verschillende zalen
 2. Arma Verhuur

  Arma is een oer Arnhems bedrijf dat al meer dan dertig jaar bestaat.
 3. Modubilo

  Meubilair voor evenementen: uniek, praktisch en exclusief. Weinig opslag- en transport-ruimte. Exclusieve...
 4. Hotel Papendal

  Haal het beste uit jezelf én jouw evenement!
 5. AFAS Circustheater

  Het AFAS Circustheater gelegen in Scheveningen is de perfecte locatie voor elk evenement van 5 tot 1820 personen.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners