Maison+Citadel%2C+nieuwe+corporate+eventlocatie+vlak+over+de+grens
Nieuws

Maison Citadel, nieuwe corporate eventlocatie vlak over de grens

Vanaf 25 augustus opent een nieuwe tijdelijke eventlocatie in hartje Gent z’n deuren voor originele corporate events. Maison Citadel ligt in een prachtig ingerichte wintertuin waar je kan genieten van een all-in pakket met een professioneel onthaal, een zeer uitgebreid menu en exclusieve decoratie, voor groepen tot 150 personen.

Maison Citadel is gelegen in de groene long van Gent: het Citadelpark. De Jardin d’hiver is het tijdelijke concept dat doorgaat in één van de unieke ruimtes van Gent ICC. Gemakkelijk te bereiken en bovendien met een ruime ondergrondse parking (140 privé plaatsen) waar je zorgeloos jouw auto kan achterlaten.

Wanna meet, greet and eat?
In deze unieke pop-up locatie kan je uiteraard genieten van heerlijke catering. Gourmet Invent heeft een heerlijk menu samengesteld en werkt hiervoor met tal van bekende chefs. Walking dinner, showcooking of buffet? Vleesbrochette met Brasvar, Gigot, kippetje aan‘t spit? Met verse groentjes en huisgemaakte sausjes? Of liever een huisgemaakte pizza uit een authentieke oven, een veggieburger en afsluiten met marhsmallows of hazelnut buns?

Geniet van een aperitief met tablesnacks in de overdekte patio en ga daarna binnen dineren in het overweldigend decor. Voor of na een meeting. Of gewoon een bedrijfsreceptie, team-traktatie of afternoon tea. Alles is mogelijk. De locatie is beschikbaar voor corporate events van 50 tot maximaal 150 personen.

Surf voor meer informatie naar www.maisoncitadel.be

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.