Maessen Tenten en de aankomende verkiezingen.

09-10-2020 - Maessen Tenten heeft heel slim ingespeeld op de aankomende verkiezingen van maart 2021 door het faciliteren van compleet ingerichte mobiele stemlokalen met de 1,5 meter-regel hierin meegenomen.

Maessen Tenten heeft heel slim ingespeeld op de aankomende verkiezingen van maart 2021 door het faciliteren van compleet ingerichte mobiele stemlokalen met de 1,5 meter-regel hierin meegenomen.

Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken heeft een tijdelijke wet ingediend bij de Tweede Kamer die tot doel heeft dat kiezers veilig kunnen stemmen bij de komende verkiezingen. De tijdelijke wet regelt onder meer dat de stemlokalen op de 1,5 meter regel moeten worden aangepast met diverse hygiënemaatregelen.

Stemlokalen:

Het wetvoorstel maakt duidelijk hoe deze stemlokalen moeten worden ingericht en iedereen zich moet houden aan de 1,5 meter regel. Zo komen er kuchschermen tussen de kiezers en de stembureauleden. Ook maakt de tijdelijke wet mogelijk om stemlokalen in te richten bij de zorginstellingen die alleen toegankelijk zijn voor de bewoners en bezoekers van deze zorginstellingen. Verder is het belangrijk dat de gemeenten voldoende stemlokalen beschikbaar stellen, door de maatregelen er zijn extra ( mobiele ) stemlokalen nodig om kiezers hun stem uit te laten brengen.

Stembureauleden:

Op het stembureau krijgen de leden er taken bij. Zo worden de kiezers bij de ingang ontvangen en wordt er op gewezen de handen te desinfecteren, de aangegeven looproute te volgen met de 1,5 meter afstand in acht nemend. Ook zullen er middelen aanwezig zijn om de stemhokjes na ieder bezoek te reinigen. Kiezers krijgen vooraf thuis de vragen van de gezondheidscheck, als de kiezer één of meer vragen met JA beantwoord kan deze niet naar het stemlokaal komen, dit zal bij de entree van het stemlokaal worden gecontroleerd door één van de stembureauleden.

Maatwerk op locatie:

De mobiele stemlokalen kunnen op bijna iedere locatie worden op- en afgebouwd. Ook sanitair, verwarming, verlichting, meubilair en Covid-19 signing behoren tot de mogelijkheden.

Op de website van Maessen Tenten onder de Covid-19 button/ Mobiel Stemlokaal staan de voorbeelden in 3D gepresenteerd plus animatie welke de vele mogelijkheden inzichtelijk maakt.

 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Kinepolis

  Wil je van jouw event een succes maken? Val je graag op met originele relatiegeschenken? Of op zoek om jouw merk in...
 2. Van Overbeek Sanitair

  Leverancier van mobiele sanitaire oplossingen.
 3. Dolfinarium

  Jouw evenement in het Dolfinarium
 4. Studio 21

  In no time een verpletterende (merk)beleving neerzetten? Dan ga je naar Studio 21! In een compleet verbouwde ronde...
 5. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners