Maak kennis met Congresregio Zwolle: fietstour langs highlights en eventlocaties

02-05-2018 - Op donderdag 21 juni 2018 organiseert Congresregio Zwolle een site visit om congresorganisatoren en meetingplanners kennis te laten maken met de mogelijkheden voor zakelijke events van de Regio Zwolle. Met een uitgebreid en verrassend programma inclusief lunch en een afsluitende borrel worden verschillende congreslocaties en hotels bezocht.

Maak kennis met de bruisende binnenstad van Hanzestad Zwolle tijdens een fietstour onder leiding van een gids. Je fietst langs de Zwolse highlights zoals Museum de Fundatie en de Sassenpoort. Een bezoek aan de Nieuwe Buitensociëteit, Lumen Hotel & Events en Theater de Spiegel kan natuurlijk niet ontbreken. Op een prachtige locatie aan de oevers van de Vecht in Dalfsen wordt een tussenstop gehouden bij Mooirivier om even bij te tanken. Naast het bezoeken van een aantal evenementenlocaties bevat de site visit ook een inhoudelijk programma en een ludieke activiteit. De Regio Zwolle site visit start op donderdag 21 juni om 09.30 uur en zal rond 17.30 uur eindigen.

Organiseer je zakelijke evenementen? Meld je dan nu kosteloos aan voor de Regio Zwolle site visit 2018! Doe het snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. www.congresregiozwolle.nl/sitevisit

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 2. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 3. Stage Entertainment Theaterarrangementen

  Live entertainment is puur en staat voor passie, emotie en creativiteit. Deze...
 4. Omnivents

  De stoerste evenementen op de mooiste locatie
 5. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners