Maaike Heida-Oudshoorn nieuwe General Manager Studio 21

18-08-2020 - Met directe ingang volgt Maaike Heida-Oudshoorn Richard Jonker (in eerste instantie) op interim basis op als general manager van Studio 21.

Richard Jonker was de afgelopen 13 jaar al betrokken bij de iconische evenementenlocatie in Hilversum, waarbij de afgelopen twee jaar als operationeel directeur. Hij was in die rol de initiatiefnemer van de complete transformatie die Studio 21 het afgelopen jaar heeft ondergaan.

Niel van Hoff namens de verschillende aandeelhouders: “Wij danken Richard voor zijn toewijding, loyaliteit en passie waarmee hij de afgelopen jaren Studio 21 geleid heeft. Zonder zijn gedrevenheid was Studio 21 nooit geworden tot wat het nu is.”

Maaike Heida-Oudshoorn is al ruim anderhalf jaar bij Studio 21 werkzaam als sales/marketing manager (voorheen vervulde zij meerdere functies bij Tivoli Vredenburg) en is met veel enthousiasme en nieuwe ideeën aan de slag gegaan het afgelopen jaar. Niel van Hoff “Met haar brede ervaring en netwerk is deze uitbreiding van haar verantwoordelijkheden een mooie nieuwe en logische stap. Het zijn spannende tijden waarin we verkeren, maar Maaike pakt deze uitdaging met beide handen aan.

 

Lees ook:

EventBranche.nl volgde de transformatie van Studio 21 het afgelopen jaar op de voet. De compleet vernieuwde locatie zette in het begin van de corona-periode een 360 tour online, zodat opdrachtgevers een kijkje konden nemen in de locatie in Hilversum:

Studio 21 zet de deuren van de vernieuwde eventlocatie virtueel open voor straks...

Studio 21 zet de deuren van de vernieuwde eventlocatie virtueel open voor straks...

02-04-2020 ...de locatie heen om een eerste indruk te krijgen! Bekijk de 360º weergave van Studio 21: https://www.studio21.nl/360o-tour-studio-21/   *(deze aanbieding geldt voor nieuwe aanvragen voor events die...
Studio 21 vindt zichzelf volledig opnieuw uit: neem een kijkje in The Magic Circle

Studio 21 vindt zichzelf volledig opnieuw uit: neem een kijkje in The Magic Circle

20-11-2019 ...combinatie is van Madame Jeanette en een compleet eigen invulling. Het restaurant kan al met een paar simpele aanpassingen de gewenste look en feel aannemen.   www.studio21.nl www.madammejeanette.com

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Amerpodia

  Historische locaties voor elk evenement
 2. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 3. Bakx & Meijer Catering

  ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
 4. Intertent

  Intertent is een topspeler op het gebied van verhuur van tijdelijke accommodaties voor de meest uiteenlopende...
 5. Evolution Dome Benelux

  AiRAUN INFLATABLES is de toonaangevende leverancier van opblaasbare structuren voor uw Bedrijfs Event,...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners