Locaties+RIVM%2Dproof%3A+Warme%2C+betrokken+sfeer+met+1%2C5+meter+afstand%3F+Het+kan+bij+Amerpodia
Nieuws

Locaties RIVM-proof: Warme, betrokken sfeer met 1,5 meter afstand? Het kan bij Amerpodia

Amerpodia host meer dan 640 events per jaar, waarbij hygiëne altijd al een rol speelde. Als expert gingen zij aan de slag om een warme en betrokken sfeer in live events te behouden maar toch afstand te houden. De uitkomst? Hybride Events. Door zowel online als offline elementen toe te voegen aan de mix, kan ook nu een event georganiseerd worden passend bij de doelstelling van jouw event.

Wat kan je bij Amerpodia verwachten? 

Een team aan Sales & Events Managers denkt met je mee voor een passend concept voor jouw event. Denk aan een variant waar online en offline elkaar ontmoeten of een evenement waarbij je volledig online of volledig offline gaat. Bij een offline evenement, wordt er altijd op de volgende punten gelet:

  • Afstand: we hebben de panden zo aangepast dat de gasten te allen tijde 1.5 meter afstand van elkaar kunnen houden
  • Routing: in de panden hebben we een routing volgens de richtlijnen van het RIVM. Besticketing en looplijnen zijn ook beschikbaar met de branding van het bedrijf. Denk aan bijvoorbeeld het logo of de huiskleuren
  • Hygiëne: op meerdere plekken in het pand zijn desinfecterende middelen te vinden
  • Catering: aanpassingen zonder af te doen aan de kwaliteit
  • Communicatie: door te werken met een Hygenics Host, staan wij garant voor zowel visueel beeld op verschillende plekken in het pand met hygiëne richtlijnen als een persoonlijke, doch prettige, manier van aanspreken
 

Veiligheid voorop:

De Hygienic Host 

Bij elk event in de vier huizen van Amerpodia, is een Hygienics host aanwezig. De Hygienic Host ziet erop toe dat aan elke gast voor aanvang wordt gevraagd of hij/zij/hen symptomen van COVID-19 ervaart. Deze vragen worden gesteld voor het betreden van het pand. Mensen met symptomen kunnen we helaas niet binnenlaten. De Hygienic Host is verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk naleven van de richtlijnen van het RIVM en de aanvullingen van Amerpodia hierop. Zie ook: “Wat doen jullie aan hygiëne?”

 

4 locaties in hartje Amsterdam

Amerpodia

Met 25 zalen in 4 grachtenpanden bieden ze voor ieder wat wils. Neem contact op via sales@amerpodia.nl voor een digitale rondleiding.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.