Livetime+en+Stripped+Event+bundelen+krachten
Nieuws

Livetime en Stripped Event bundelen krachten

Stripped Event Managers en Livetime Productions hebben per 1 januari 2011 hun krachten gebundeld. Samen zullen zij hun werkzaamheden voortzetten onder de naam Livetime Productions.

Stripped en Livetime hebben eerder op verschillende producties al met elkaar samengewerkt, zoals de thuiskomst van de Olympische sporters in 2008, Bavaria City Racing 2009 en 2010, PICNIC, de Spinawards, Oud & Nieuw op het Museumplein Amsterdam in 2009 en 2010, de hospitality van de Grand départ van de Tour de France in Rotterdam 2010, de start van de Giro d’Italia in Amsterdam 2010 en A Day at the Park 2010.

Dezelfde kijk op het professioneel produceren van evenementen in combinatie met jarenlange ervaring in de wereld van events, bleken al snel een mooie basis om de krachten te bundelen.

Dienstenpakket vernieuwde Livetime Productions
Livetime Productions blijft in de nieuwe samenstelling technisch producent en benadrukt zelf geen evenementen te organiseren. Zij zijn een verlengstuk van het evenementenbureau voor facilitair ontwerp (podiumplaatje, locatie-indeling, lichtontwerp, geluidsontwerp, etc), begeleiding van de productie (tekenwerk, begeleiding vergunningtraject, technische draaiboeken, coördinatie van leveranciers) en inkoop van alle faciliteiten (techniek, stroom, podia, tenten, tribunes, afwerking, hekwerk, etc). De mannen van Stripped Event Managers zullen zich binnen het nieuwe team van Livetime vooral richten op het projectmanagement.  

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.