Live Again! op 1 juli online nog plaats: oa Prinses Laurentien, Bas Haring en update Eventplatform...

30-06-2020 - 'Sinds de bekendmaking van dit eerste livecongres van Nederland met 100 personen zijn wij overstelpt door alle reacties, waarvoor dank. Vanwege de overheidsmaatregelen zijn er zowel in het ochtend- als in het middagprogramma slechts 100 plekken beschikbaar, die wij inmiddels via een willekeurige selectie hebben vergeven. Sprekers? Oa Bas Haring, Joost Rigter, een lobby update en Prinses Laurentien.

Een consortium van eventprofessionals heeft de krachten gebundeld en organiseert op woensdag 1 juli 2020 het eerste grote livecongres van Nederland na de intelligente lockdown: LIVE AGAIN!

Vanaf 1 juli is het vanuit de Rijksoverheid weer toegestaan om congressen voor 100 personen te organiseren, met inachtneming van de anderhalve meter afstand en diverse hygiënemaatregelen. Met LIVE AGAIN!, dat plaatsvindt in de Fokker Terminal in Den Haag, wil het consortium u vooral laten zien wat er wél kan en vakgenoten uit de hele eventbranche een hart onder de riem steken.

 

Online programma

Hierbij willen wij u dan ook van harte uitnodigen om het congres online te volgen, waarbij vanuit de webcast studio een aantrekkelijk online programma wordt geboden onder leiding van Roderik van Grieken van het Nederlands Debat Instituut. Diverse gasten zullen gedurende de dag bij hem aan tafel aanschuiven. Tevens kunt u online het plenaire programma volgen, alsmede vragen stellen die worden besproken tijdens de interactieve sessies, de live talks!

Het online ochtendprogramma duurt van 09:30 uur tot 11:30 uur en is specifiek gericht op vakgenoten vanuit o.a. corporates, branche-organisaties en overheidsinstellingen. Het online middagprogramma duurt van 15:00 uur tot 17:40 uur en is bedoeld voor evenementenbureaus en overige opdrachtnemers vanuit de evenementensector. Het volledige online programma wordt hier binnenkort bekendgemaakt.

Hybride congres

LIVE AGAIN! is een zogenaamd hybride congres, een combinatie van live en online, waarbij het aantal aanwezige gasten flexibel kan worden opgeschaald en afgeschaald naargelang de overheidsrichtlijnen van dat moment. Het ochtendprogramma, bedoeld voor medewerkers van overheden en corporates die eindverantwoordelijk zijn voor de organisatie van congressen en businessevents, wordt gepresenteerd door Paula Udondek. Sjoerd Weikamp begeleidt het middagprogramma, dat speciaal wordt georganiseerd voor de evenementenbranche. De informatie die we in het ochtendprogramma vergaren, gaan we in de middag bediscussiëren met de evenementenbureaus om zo met elkaar zoveel mogelijk kennis en nieuwe inzichten te delen.


Initiatiefnemers
LIVE AGAIN! is een initiatief van een aantal bedrijven uit Den Haag dat al jarenlang met elkaar samenwerkt en veel ervaring heeft in de evenementensector. Met dit congres willen zij de evenementensector weer op gang helpen en overheden en bedrijven aansporen om dit najaar nog hun zakelijke events in te plannen. Deze initiatiefnemers zijn organisatie- en PR bureau Smith Communicatie, de Fokker Terminal, audiovisueel & online specialist AVEQ en congres & eventcateraar Mood4Food.

Partners
LIVE AGAIN! wordt inmiddels ondersteund door o.a. het Nederlands Debat Instituut, Speakers Academy, Van der Maarel Eventstyling, David van Schie party rental, Kronenburg hospitality, Eventbranche.nl en High Profile Events.


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 2. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 3. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...
 4. ID310

  Creative event agency ID310 uit Utrecht ontwikkelt creatieve concepten en produceert unieke events voor merken en...
 5. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners