Live+Again+1+juli+2020%3A+eerste+live+congres+voor+opdrachtgevers+en+bureaus
Nieuws

Live Again 1 juli 2020: eerste live congres voor opdrachtgevers en bureaus

LIVE AGAIN FOKKER TERMINAL - We mogen weer, dat gevoel. Dat is precies waar Live Again vol op inzet. Op de dag dat vooralsnog bijeenkomsten tot 100 gasten georganiseerd mogen worden, pakt Fokker Terminal samen met AVEQ, Mood4Food en Smith Communicatie, ondersteund door Eventbranche de handschoen op: Live Again, een congres voor opdrachtgevers en bureaus.

Live Again! Woensdag 1 juli 2020 in de Fokker Terminal Den Haag
Een consortium van eventprofessionals heeft de krachten gebundeld en organiseert op woensdag 1 juli 2020 het eerste grote livecongres van Nederland na de intelligente lockdown: LIVE AGAIN!

Vanaf 1 juli is het vanuit de Rijksoverheid weer toegestaan om congressen voor 100 personen te organiseren, met inachtneming van de anderhalve meter afstand en diverse hygiënemaatregelen. Met LIVE AGAIN!, dat plaatsvindt in de Fokker Terminal in Den Haag, wil het consortium u vooral laten zien wat er wél kan en vakgenoten uit de hele eventbranche een hart onder de riem steken.

Het ochtendprogramma is deels op uitnodiging en bedoeld voor medewerkers van overheden en corporates die eindverantwoordelijk zijn voor de organisatie van congressen en businessevents. Het middagprogramma wordt speciaal georganiseerd voor evenementenbureaus. LIVE AGAIN! is een zogenaamd hybride congres, een combinatie van online en live, waarbij het aantal aanwezige gasten flexibel kan worden opgeschaald en afgeschaald naargelang de overheidsrichtlijnen van dat moment. Het congres wordt tevens online uitgezonden, waarbij de sprekers na afloop van hun livebijdrage aanschuiven in de speciale webcast studio.

>> Inschrijven voor opdrachtgevers en bureaus

Partners
Dit live congres wordt u aangeboden door evenementenlocatie de Fokker Terminal, audiovisueel & online specialist AVEQ, congres & event cateraar Mood4Food en organisatie- en PR-bureau Smith Communicatie. Het initiatief wordt ondersteund door Eventbranche.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.