Lib%C3%A9ma+neemt+exploitate+van+Americahal+Apeldoorn+over
Nieuws

Libéma neemt exploitate van Americahal Apeldoorn over

MULTIFUNCTIONELE EVENEMENTENLOCATIE - Met ingang van 24 mei 2011 is Libéma de nieuwe exploitant van de Americahal in Apeldoorn.

De multifunctionele evenementenlocatie – die volgend jaar 25 jaar actief is – biedt met 7.500 vierkante meter ruimte aan beurzen en evenementen tot zesduizend bezoekers. De toevoeging van deze locatie aan het portfolio van Libéma biedt mogelijkheden om evenementen in Americahal Apeldoorn te combineren met het naastgelegen Omnisport Apeldoorn, dat tevens onderdeel van Libéma is.

Hoewel de complexen al regelmatig van elkaars diensten gebruik maakten, is de toevoeging van de Americahal sinds vandaag daadwerkelijk een feit. Libéma – exploitant van ruim twintig vakantieparken, attractieparken en beurzen- en evenementenlocaties in Nederland – heeft de Americahal in Apeldoorn als zevende beurzen- en evenementenlocatie in het portfolio opgenomen.

Stand alone
Divisiedirecteur Beurzen & Evenementen Edwin Koemans ziet veel kansen: 'Met de overname van de exploitatie van de Americahal wordt Libéma een nog grotere speler op het gebied van beurzen, evenementen, feesten en congressen. We kunnen de Americahal uitstekend als stand alone locatie inzetten, maar ook in combinatie met een evenement in Omnisport Apeldoorn. We willen het huidige team en de bestaande werkwijze zoveel mogelijk handhaven. Dit geldt ook voor de bestaande afspraken met huurders van deze mooie locatie.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.