10 oktober 2014

L'Europe komt met onderscheidend culinair concept voor zakelijke markt

Door Maartje Springer
EVENEMENTEN CATERING - Het L'Europe hotel in Amsterdam heeft samen met Executive Chef Richard van Oostenbrugge, van inhouse restaurant Bord'Eau, een onderscheidend concept voor de zakelijke markt geïntroduceerd.

Bord'Eau Events zal zich richten op Private dining in één van de indrukwekkende vergaderzalen van het vijfsterren hotel. 'Het product is ontstaan vanuit de markt, zeker vanuit het zakelijke segment, er is steeds meer vraag naar een luxere invulling. Tot uit China aan toe', vertelt van Oostenbrugge. Bord'Eau Events biedt drie verschillende menu's; 4, 5 of zes gangen voor de lunch of het diner, alles volledig gedecoreerd in de frisse eigentijdse Bord'Eau stijl, inclusief een eigen Maître en Sommelier. Opgediend in unieke entourage: namelijk een van de fraaie vergaderzalen met uitzicht op de rivier Amstel.

Het sfeervolle hotel heeft met toprestaurant Bord’Eau, onder leiding van Executive Chef van Oostenbrugge, een ijzersterke culinaire troef. van Oostenbrugge is een van de weinige chefs die in twee jaar tijd reeds twee Michellinsterren heeft behaald.